Fotodagboek weekend week 21-2022

We hebben een lekker lang weekend achter de rug, ivm Hemelvaartsdag was ik donderdag vrij en heb vrijdag ook lekker vrij genomen! Dus het fotodagboek is vandaag ook 2 dagen langer hihi. We zijn lekker uiteten geweest, ik ben bij mijn schoonzusje geweest voor mijn proefkapsel en zondag was mijn ventje jarig!

Donderdag 26 mei
Vandaag was het Hemelvaart, dus veel bedrijven dicht. Eerst rustig opgestart met Minoes en de laptop haha, daarna zijn we even naar de Makro gereden we moesten wat hebben nog voor de bruiloft, en gelijk even de boodschappen. Ik nam deze mooie margriet mee voor op het balkon en we aten lekker pannenkoeken!

Vrijdag 27 mei
Geprobeerd uit te slapen, maar dat lukte niet helemaal.. naja dan maar lekker op tijd eruit! Ik ontbijt met 2 broodjes met aardbeien, heerlijk! De rest van de dag rommelen we een beetje in huis en ben ik met mijn blog bezig. Dan is het tijd om me klaar te maken, want we gaan heerlijk uiteten voor mijn ventje zijn verjaardag! Bij LaCubanita in Naaldwijk en dat was weer een geslaagd avondje. We kijken daarna nog wat tv en dan is het weer bedtijd.

Zaterdag 28 mei
Vandaag ga ik naar mijn schoonzusje toe, zei is kapster en heeft haar eigen salon. Even tanken en dan op naar Voorburg! Even wat kleur in mijn haar en daarna aan de slag met wat proefkapsels voor de builoft… ben heel benieuwd hoe alles straks samen gaat vallen! Als ik thuis kom is mijn swap eindelijk bezorgt (hier later meer over) en begin ik met de was. Verder doen we niet zo heel veel. J, is naar de bunker dag geweest in Hoek van Holland. We eten lekker een patatje en kijken lang leve de liefde hihi.. een geslaagd dagje. Ik kreeg alleen savonds een lichte rolberoerte want ik kon door een geinstalleerde plugin voor spam mijn blog niet meer in.. dus met veel pijn en moeite heb ik via de site van mijn host via de achterkant daar het kunnen fixen pfoei.. nu opzoek naar een nieuwe captcha plugin!

Zondag 29 mei
Het is vandaag feest van J. is vandaag 31 geworden! Dus in de ochtend gooi ik snel even de stofzuiger door het huis en de dweil en werk ik de laatste was nog even weg. Rond 11u komen mijn ouders en in de middag de schoonfamilie.. Het was een gezellige dag!

Blogs van afgelopen week
Fotodagboek week 20 – 2022
Onze loveshoot aan de muur
Een heerlijk nieuw dekbedovertrek
Onze huwelijksreis is geboekt! En we gaan naar…??
Gefeliciteerd lieve schat

Ookal is een weekend een paar dagen langer, het lijkt toch sneller voorbij haha. Maar goed we moeten nog 2,5 week werken en dan is het zover 🙂 Deze komende week moeten we weer heel de week werken, moet ik woensdag naar het ziekenhuis om bloed te prikken ivm onze kinderwens of de medicatie zijn werk heeft gedaan, komt zaterdag mijn zus en zwager op vitiste en is Trixy jarig!

Hoe was jouw weekend?

Liefs,
Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *