Gefeliciteerd lieve schat!

Vandaag is mijn liefste schat jarig, 31 jaar alweer! Gefeliciteerd lieverd en we maken er een leuke dag van!
Vandaag krijgen we gezellig visite en vrijdag zijn we lekker samen uit eten geweest en heb je mij een mooi cadeautje gekregen!

Het is altijd lastig iemand iets cadeau te geven vind ik, maar ik vond toch iets leuks. J. heeft namelijk een goudenketting met daaraan 2 hangers en hoe mooi is het om daar iets van mij bij te hangen. Ik koos daarvoor voor een P in een hartje in het goud, deze kocht ik bij trendjuwelier, snelle service en mooi in een doosje ingepakt en nog een leuk gratis armbandje erbij.

Vind jij het makkelijk om je geliefde een cadeau te geven?

Liefs,
Patricia

2 thoughts on “Gefeliciteerd lieve schat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *