Onze huwelijksreis is geboekt en we gaan naar…??

Griekenland.. Yes onze huwelijksreis is eindelijk geboekt. We hebben er heel lang over nagedacht, zijn van landen gewisseld waar we heen zouden willen, maar hebben uiteindelijk gekozen voor het mooie Griekenland, Kreta wel te verstaan en we kunnen haast niet wachten tot het zover is. Vandaag deel ik met je waar we heen gaan en wat ik in de omgeving heb gevonden wat we zouden kunnen gaan doen!

We gaan dus naar Griekenland haha maar dat had je al gelezen 😉 Kreta en dan het Glaros Beach Hotel met Half pension zodat we in de ochtend en in de avond geen zorgen hoeven te maken over eten. Dit hotel ligt in Chersonissos. We hebben via Corendon geboekt en gaan lekker 7 dagen volop genieten.

– Spinalonga (eventueel in combinatie met een rondleiding van Agios en Nikolaos)

– Een scooter of quat huren voor een paar uurtjes om rond te touren

– Iraklion bekijken, dit is tenslotte de hoofdstad van Kreta

– Agia Fotini Grot

– Star Beach

– Diktri Grot

– Psychro Cave

– Melidoni Grot

– Gortys (de voormalige hoofdstad van Kreta)

– Aquaworld Aquarium & Reptile Rescue Centre

– Chrisi Island

– De Richtis kloof en waterval

– Cretaquarium Thalassocosmos

– Waterval van Milonas

– Chersonissos

Maar natuurlijk gaan we ook gewoon genieten van de omgeving, de cultuur en misschien pakken we wel gewoon de auto en rijden gaan we zonder plan een rondje rijden en zien we wel waar we uitkomen, Kreta heeft genoeg mooie plekjes heb ik gezien op internet waar je uit kan komen en daarom lijkt mij ook een scooter erg leuk omdat je dan toch vaak weer op net wat andere plekjes kan komen dan met een auto.

Mijn schoonouders passen op ons huisje en de katten dus dat is in goede handen en we kunnen dus met een gerust hart op pad.

We hebben er in ieder geval super veel zin in, het is voor J. de eerste keer vliegen, ik heb ooit èèn keer gevlogen, maar dat was niet zo ver dus ik vind het ook wel erg spannend moet ik zeggen, maar het word vast een reis om nooit meer te vergeten!

Heb jij nog mooie tips voor Kreta (rondom Chersonissos)

Liefs,
Patricia

One thought on “Onze huwelijksreis is geboekt en we gaan naar…??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *