About Me


Hey, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog en ook dat je benieuwd bent naar mij als schrijfster van de artikelen. Ik zal mij daarvoor special even voorstellen aan je!

Mijn naam is Patricia en ik ben 35 jaar. Ik ben geboren op 25 juli 1987 in Dirksland. Ik ben opgegroeid in Goedereede en woon nu samen met mijn man Jannick in het westlandse Monster. We hebben twee katten en 4 muizen. Ik ben werkzaam in de schoonmaak voor ongeveer 30 uur per week en daarnaast vermaak ik mij met verschillende hobby`s zoals diamond painting, bloggen en de sims! Verder vind ik het erg leuk om lekker ergens te gaan eten, shoppen of gezellig met familie en vrienden te zijn.

Over mijn Blog

Ik blog eigenlijk al jaren, hobby blogs, creatief, beauty noem het maar op. Toch vond ik niet echt mijn plek op een blog met een vaste niche, dus besloot ik een blog op te zetten met mijn eigen naam waarop ik alles kwijt kan wat ik maar wil. Daaronder dus beauty, lifestyle, onze huisdieren, interieur, gadgets, je kan het zo gek niet verzinnen of het zal online komen.

Op maandag, woensdag en vrijdag kun je hier zeker een artikel verwachten en op de andere dagen staat het niet vast, dus ik raad je aan om mij te volgen op social media bloglovin, instagram en twitter en dan mis je nooit meer wat.

Heel veel lees plezier!