Onze loveshoot aan de muur!

Vorige jaar Augustus hebben wij een loveshoot gedaan op de plek waar onze relatie echt officieel is begonnen. We hebben deze foto ook gebruikt op de uitnodiging van de trouwkaart dus ik moest nog even wachten met dit artikel! Maar ik wil hem graag met jullie delen.

Ik heb dit gedaan via Topdoek.nl ik vind het leuk om persoonlijke foto’s rondom in het huis te verspreiden en in de slaapkamer hadden we nog niet echt iets hangen haha.

Het is een foto geprint op schoolplaat zoals ze dat zelf noemen. in de houten balkjes oven en onder zitten magneetjes dus dat is natuurlijk super handig om de plaat tussen te klikken!

Je hebt verschillende maten en prijscategorieën maar je kan ook bijvoorbeeld een staande foto gebruiken als je dat leuker vind.. Ik vind liggende foto`s altijd mooier op èèn of andere manier. De kwaliteit van de foto is verder ook niet verloren gegaan dus dat is ook erg mooi gedaan moet ik zeggen.

Heb jij veel persoonlijke foto`s in huis/kamer hangen?

Liefs,
Patricia

3 thoughts on “Onze loveshoot aan de muur!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *