Fotodagboek weekend week 20-2022

Zo het weekend is weer voorbij, eigenlijk eentje waarin we weinig plannen hadden gemaakt dus lekker doen wat er in ons op komt! Een weekend waarin we o.a. een trouwkoets zagen en we nieuwe muizenvriendjes kregen!

Vrijdag 20 mei
Vandaag een werkdagje nog tot 12:30 en dan is het lekker weekend voor mij, als ik thuis kom en gegeten heb ga ik achter de laptop en tussendoor rommel ik wat in huis. Trixy vind het helemaal geen ramp als we na het avondeten op de bank belanden met lang leve de liefde haha!

Zaterdag 21 mei
De bedoeling was uitslapen, maar ik zat om 7:30 al klaar wakker in de woonkamer.. Tijger dacht daar iets anders over. We gingen even naar Hoek van Holland, naar de ouders van J. en daar zagen we een gave trouwkoets voorbij komen… Daarna rijden we nog even langs de supermarkt en snuffelen we bij de kringloop daarnaast. We besluiten even naar Avonturia te rijden en krijgen daar nieuwe muizenvriendjes mee. We eten lekker Sandwitches en de rest van de avond kijken we lekker wat tv.

Zondag 22 mei
Goedemorgen, vandaag wel lekker wat uit kunnen slapen. J. maakt lekker een eitje met afbakbroodjes en gezellig even samen ontbijten! Daarna gaan we wat rommelen in huis, verschoon ik het bed en hangen we wat moois op (hier later meer over) Tussendoor werk ik zo goed als de was weg en ga ik lekker computeren en J. gaat gamen! Ook maak ik de Swap nog even in orde want die moet komende week de deur uit! Ben heel benieuwd.
Helaas gaat het tussen de muizen niet zo goed, dus op advies hebben we ze even uit elkaar gehaald en nat gemaakt en dat lijkt voor nu redelijk te gaan, we hopen dat het vechten stopt!

Deze week is het een korte week, wij zijn beide lekker vrij donderdag met Hemelvaartsdag en de dag erna ook. We krijgen dinsdag de trouwambtenaar op bezoek… spannend…. en het weekend vieren we J. zijn verjaardag! Een lekker weekje dus.

Wat zijn jouw plannen deze week?

Liefs,
Patricia

2 thoughts on “Fotodagboek weekend week 20-2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *