Dit was mei 2022

Wow de maand is alweer omgevlogen zeg! Nog een paar weekjes en dan is onze grote dag haha ik kan het bijna nog niet geloven. Deze mei maand was een drukke met een hoop voorbereidingen voor volgende maand, werken en andere leuke dingen! Ik blik vandaag even met je terug.

– Moederdag
– We boekte onze huwelijksreis
– We hadden bruiloftsafspraken voor het boeket en de muziek
– We hebben onze trouwringen opgehaald
– We we zijn 2 jaar 9 maanden samen
– We zijn gestart met ons medisch traject voor onze kinderwens
– We zijn heerlijk wezen uiteten bij LaCubanita
– Vierden J. zijn 31ste verjaardag
– Trixy is gister 13 geworden
– Ik ging langs mijn schoonzus voor mijn proef bruidskapsel
– De trouwambtenaar is langs geweest, super leuk
– Een lekker lang weekend gehad vanwege hemelvaart
– Ik bezocht de fysio voor mijn schouder, waar nu nog wat keuzes te maken zijn

Al met al was het dus een drukke, volle maand, maar wel 1 waarin we veel voor de bruiloft hebben kunnen afstrepen en dat voelt goed. Op naar een nieuwe maand!

Deze komende maand staat in het tegen van ons huwelijk op 18 juni en onze reis erna en ik moet bloedprikken in het ziekenhuis om te kijken hoe de medicatie is aangeslagen voor onze kinderwens. Dus een spannende maand!

Wat waren jouw hoogtepunten van deze mei maand?

Liefs,
Patricia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *