Weightloss update

Vorige week schreef ik echt een update om depressief van te worden, het lukte niet om in ritme te komen en ik moet zeggen, dat is afgelopen week ook niet helemaal gelukt al moet ik zeggen dat mijn motivatie wel wat aan het groeien is weer. Ik zit al vanaf maandag in quarantaine en ja dan heb je weinig stok achter de deur en doe je maar wat.

Resultaat van deze week: -0.2kg
Totaal afgevallen sinds 10-5-2021: -0.2kg

Ik heb gelezen op internet over PCOS en voeding en het blijkt dat zuivel niet heel best is hiervoor. Dus ik heb deze week het zuivel laten staan (op 1x wat melk na in mijn roerei en een toetje na het eten) en ik moet zeggen dat het wel even wennen is, ik eet al jaren yoghurt of een smoothie als ontbijt. Nu was ik deze week natuurlijk vrij dus ik heb ontbeten met 2 crackers met smeerleverworst van Kips en heb vooral geluncht met ei, spinazie en komkommer en tussendoor wat aardbeitjes. Ook heb ik receptjes met banaan en ei gegeten als lunch. Op zich was het wel goed te doen, maar ik weet ook dat dit met een werkweek niet haalbaar is gezien ik koud ei niet lekker vind dus ik denk dat ik het moet gaan leren om als ontbijt iets met ei te gaan eten.

Ik ben op internet veel aan het zoeken naar wat voor dingen je het beste kan eten met PCOS en ik moet zeggen dat het wel echt even aanpassen is. Ook ben ik begonnen met bepaalde supplementen te slikken.

Mijn doelen voor deze week
– Geen cola (alleen water en thee)
– 3x per week een home workout

Ik hoorde dat met de versoepeling de sportscholen weer open mogen, dus zodra dat gebeurd wil ik ook daar even informatie naar gaan doen hier in de buurt wat de kosten zijn of het haalbaar is om met sporten een wat sterkere stok achter de deur te krijgen (betalen voor iets wat je niet doet is ook zonde natuurlijk) Ook het zwembad gaat hier weer open dus misschien kan ik het afwisselen met sporten en baantjes zwemmen, maar dat is even een onderwerp waar ik echt even in moet duiken waar en hoeveel dat allemaal is hier, het moet wel haalbaar zijn uiteraard!

Ik hoop volgende week twee vinkjes achter de doelen te zetten en natuurlijk een daling op de weegschaal te zien!

Heb jij nog tips voor leuke home workouts? Of Koolhydraat arme ontbijtjes zonder zuivel?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *