Inhoud van de trouwbox.nl

Hoe leuk is het om met de bruiloft bezig te zijn, het duurt natuurlijk nog wel even maar we vinden het super leuk om alvast vorm te geven aan deze dag. We hebben al veel op papier staan en wachten nu eigenlijk nog om de datum vast te zetten (dit kan pas max een jaar van te voren) Via facebook kwam ik Trouwbox.nl tegen en deze kon je gratis aanvragen dus dat heb ik gedaan en er zit tot mijn verbazing heel veel leuks in, kijk snel mee!

Ik wilde heel graag wat bruidsmagazines, deze zijn na mijn ervaring in winkels lastig te vinden en ik zag de advertentie van Trouwbox.nl en daar zouden volgens hun afbeelding drie magazines inzitten en wat reclame foldertjes, nouja helemaal leuk zou je denken toch en dat voor alleen wat verzendkosten! Maar toen de box aan kwam leek dit toch even een andere twist te hebben!

De inhoud van de trouwbox

Zoals je ziet is dit veel meer dan drie tijdschriften, wij vinden hem helemaal leuk! Zeker de mokken vind ik erg leuk en de onderzetters dat zijn mijn favoriete dingen uit de box, maar natuurlijk ook de mooie magazines waarvoor ik het in eerste instantie heb gedaan haha!

Wil jij nou ook deze super leuke trouwbox voor inspiratie? Je kan hem hier aanvragen (je betaald alleen verzendkosten)

Wat vind jij het leukst in deze box?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *