De vakantie is geboekt!

Eigenlijk zouden we dit jaar naar Engeland op vakantie gaan, maar door de corona hebben we dit uitgesteld (tot volgend jaar het jaar erna) Maar na lang denken (omdat we ook volgend jaar gaan trouwen) hebben we toch besloten dat we een weekje weg wilde en ook wel even nodig hebben! Waar gaat de reis heen?!

Het word onze tweede vakantie samen hihi, we gaan dit jaar een weekje naar het Landal park De Bloemert in Midlaren/Drenthe. Ik ben zelf ooit wel eens in Drenthe geweest naar het land van Bartje, maar dat is al zo lang geleden.

We gaan dus in Juni en in de tussentijd let J. zijn vader op het huis en de katten dus dat is allemaal geregeld, we hebben er zin in, eventjes lekker een weekje weg en tot rust komen en geen moeten.

Wat ik graag zou willen doen in deze week!

* Hunebedden

* Boswandeling Spier (Plankenpad) in Dwingelderveld

* Herinneringscentrum kamp Westerbork

* SpaWell

* Gevangenismuseum Veenhuizen

* Beeld Berend Botje in Zuidlaren

* Pieterburen Zeenhondencentrum

En verder natuurlijk lekker de omgeving verkennen, stadjes door rijden en zien waar we uitkomen heerlijk! Natuurlijk hangt het geheel af van wat er wel en niet toegankelijk is ivm corona, maar er zal genoeg te doen zijn in de natuurlijk om toch lekker dat vakantiegevoel te hebben!

Ga jij dit jaar nog op vakantie?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *