Weightloss update

Hoe kan het toch, ik val maar gelijk met de deur in huis dat het afvallen ondanks de belangrijke redenen gewoon niet lukt. Er is zelfs een diëtiste bij betrokken en aan alle kanten voel ik dat het niet klopt! De update deze keer is dus eigenlijk niet zo positief.

Ik hang al weken als het geen maanden is rond hetzelfde gewicht, ik eet nu zo rond een anderhalve week via tips van een diëtiste, maar dat is niet wat ik had gehoopt want ik kom alleen maar aan hierdoor! Maar hoe, waarom en wat er moet gebeuren? Ik zit even met mijn handen in het haar letterlijk!

Ik lees op het moment veel over voeding en PCOS en alles wat ik nu te horen krijg van haar zijn dingen die ik juist niet moet eten en ik moet meer eten dus hoe tegenstrijdig dat is mag je een ander vragen. Er moet iets veranderen dat moet gewoon, er moet toch een manier wezen dat die kilos er af gaan….

En we hebben een vol weekend voor de boeg, maar voor we zondag boodschappen doen moet ik echt een goed schema hebben waar ik me aan ga houden n.a.v. de tips die ik op internet gevonden heb!

Uiteraard zijn jullie tips/ervaringen ook welkom!

One thought on “Weightloss update

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *