Weightloss Update

Het is vrijdag, tijd voor een eerste weightloss update van het nieuwe jaar! Ik heb mij vorige week opnieuw een start gewicht gegeven om zo het jaar fris te beginnen. Hoe is het afgelopen week gegaan? Waar liep ik tegen aan en wat is het resultaat op de weegschaal? Je leest het vandaag in deze update.

Deze week begon ik weer fulltime met werken dus dat was weer even wennen. Het voordeel hiervan is dat ik veel ritme in mijn eetpatroon heb. Ik ontbijt met een Herbalife shake, om 10u eet ik een stuk fruit, om 12u eet ik mijn lunch dat zijn vaak 2 boterhammen met kaas en een halve komkommer en om 15u nog tijd voor een koekje. Verder drink ik over de hele dag water.

We hebben vaak een weekplanning wat avondeten betreft, maar die liep deze week een beetje in de soep. Wat er op het bord stond daar hadden we niet echt trek in dus zijn eigenlijk elke avond nog afgeweken van de planning, maar goed dat is op zich niet zo`n heel groot probleem. Ik ben allang blij dat ik mijn ritme over de dag weer heb en natuurlijk de daarbij horende beweging op mijn werk.

Het resultaat van deze week is: -0,5kg

Dit had ik eerlijk gezegd niet verwacht, om dat we toch ook wat gesnoept hebben, niet heel gezond gegeten in de avond, maar ik ben heel blij dat de eerste min weer gezet is! Op naar het einddoel zullen we maar zeggen.

Heb jij nog tips voor makkelijk en gezond avondeten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *