Bloggers Interview – Gundi – gundiscover.be

Het is weer zaterdag, dus tijd voor een nieuwe bloggers interview. Een tweewekelijks terugkerend artikel waarin ik bloggers interview over wie ze zijn en waar ze over bloggen! Vandaag is het de beurt aan Gundi van gundiscover.be

1.Wie ben je? Hoe je heet, wat je hobby`s zijn , leeftijd enzo?
Hoi, ik ben Gundi. Ik ben afkomstig uit Aalst in Oost-Vlaanderen (België) Ik ben een leerkracht in het secundair onderwijs. Eigenlijk ben ik ergotherapeut maar heb 11 jaar geleden mijn lerarenopleiding gedaan en mijn diploma van leraar behaald. Ik heb super veel hobby’s. Zoveel dat ik
massa’s tijd tekort kom om alles te kunnen doen. Ik ben veel met Instagram bezig, ik ga bijna dagelijks naar de sportclub, fotografie is een passie, lezen doe ik graag als ik nog tijd over heb, ik heb ooit avondschool naaien gevolgd
en vond dat super leuk (maar geen tijd meer) en sinds vorig jaar heb ik ook een blog. Daarnaast reis ik graag en heb ik een man en 2 zonen die ook tijd vragen…  Heel wat dus.

2. Wat is je Blognaam en url en hoe zou jij je blog omschrijven? Wat vinden we zoal op je blog?
Mijn blog ‘Gundiscover’ is vorig jaar in de zomervakantie geboren. Ik ben er heel lang mee bezig geweest voor ik hem online gezet heb. Ik heb namelijk alles zelf uitgezocht en wist totaal niet hoe ik er moest aan beginnen. Wil je mijn verhaal hierachter lezen, of wil je zelf ook beginnen bloggen, moet je zeker eens gaan kijken op mijn blog. Ik geef verschillende tips. Ook mijn naam was geen gemakkelijke beslissing maar ik ben er wel super blij mee. Via dit artikel kan je de hele weg die ik afgelegd heb volgen. https://www.gundiscover.be/starten-met-bloggen/ Ik heb een reis, fotografie en lifestyle blog. Ik geef dus tips voor leuke reisjes of uitstapjes. Dingen die
ik zelf allemaal uitgezocht heb, geef ik graag door aan iedereen die het wil horen. Ik vind het zalig om mensen te kunnen inspireren. Daarom schrijf ik ook reviews over allerlei producten. Ik kan vaak moeilijk kiezen wanneer ik iets wil kopen. Hiermee wil ik jullie een beetje helpen, door er mijn mening over te geven. Op www.gundiscover.be kan je alles terug vinden.

3. Hoelang blog je al op deze blog?
Ik ben nu 11 maand een blogger en moet zeggen het bevalt me wel. Al kruipt er wel veel werk in.

4. Ben je een fulltime blogger of is het puur een hobby en heb je daarnaast nog werk of school? (zo ja wat?)
Full time blogger zou ik wel leuk vinden eigenlijk. Maar zoals ik al zei ben ik leerkracht bij leerlingen tussen de 13 en 20 jaar die studeren voor ouderenzorg of kinderzorg.

5. Wat vind je omgeving (familie en vrienden) van je blog?
Ik krijg positieve reacties op het feit dat ik al die informatie opschrijf en zij dat dan gewoon kunnen gaan lezen en gebruiken als ze zelf die reis willen maken. Ik plaatst ook veel foto’s op mijn blog. Zo kunnen de mensen uit onze omgeving ook onze reisjes meebeleven.

6. Heb je een bepaalde routine/uploadschema in het bloggen gecombineerd met je offline leven?​
Ik zou graag 1x per week posten. Maar tijdens het jaar lukt dit meestal niet door mijn werk op school. Ik heb onvoldoende tijd om dat rond te krijgen. Daarom zou ik me nu, in de vakantie, graag wat voorop zetten. Ik ben ook een perfectionist. Dus ik ga vaak allerlei dingen veranderen voor hij uiteindelijk online komt.

7. Waar haal je jou inspiratie vandaan voor je blog?
Onze reizen, uitstapjes en dingen die ik dagelijks meemaak. Ik weet nu al zoveel zaken waarover ik nog wil schrijven. Dus zal niet meteen zonder inspiratie komen te zitten.

8. Wat wil je nog met je blog bereiken?
Ik wil graag mensen inspireren en informeren. En het zijn tevens ook mooie herinneringen voor ons aan onze uitstappen. Vroeger maakte in fotoalbums na een vakantie. Nu een online blog. Mochten uit het bloggen samenwerkingen voortkomen zou dit leuk meegenomen zijn.

9. Ben je naast je blog nog meer actief op social media?
O ja zeker en vast. Daarmee ben ik eigenlijk gestart. Ik ben al een hele tijd actief op Instagram. www.instagram.com/gundiscover Als je wil mag je me altijd volgen. Ik tracht al jaren om die 10K te bereiken en nu is het eindelijk in zicht. Ik zou namelijk graag die swipe functie hebben.
Daarnaast zit ik ook op Pinterest. Daar deel ik oa mijn linkjes naar mijn blog : https://nl.pinterest.com/Gundiscover/
Op facebook heb ik ook een publiek account : https://www.facebook.com/GunDiscover
En ook op Youtube en Twitter en tripadvisor kan je me onder dezelfde naam terugvinden.

10. Heb je nog een handige tip voor mede bloggers of lezers?
Als je twijfelt om een blog te starten, zeker niet twijfelen. Probeer het gewoon. Het is super leuk maar weet wel dat je er wat tijd moet in investeren. En dat je dan zeker de SEO van je website niet uit het
oog mag verliezen. Dit is ook enorm belangrijk want anders schrijf je misschien leuke content die niemand anders ziet. Ik ben daar nu een nieuwe blogpost over aan het schrijven. Ik zou zeggen… kom zeker eens lezen op mijn blog.

Hopelijk vonden jullie mijn verhaal wat leuk. Mochten jullie nog vragen hebben vuur je ze maar af…

Lieve groetjes
Gundi

Bij deze wil ik Gundi heel erg bedanken voor je deelname aan het interview. Wil jij nou ook meedoen? Dat kan, stuur mij een mailtje naar info@patriciakleijn.nl met als onderwerp -aanmelden bloggers interview- en dan stuur ik je alle nodige info toe en wie weet sta jij binnenkort wel in deze rubriek.

Kende jij Gundi en haar blog al?

2 thoughts on “Bloggers Interview – Gundi – gundiscover.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *