Hoe ik plan in de Mascha Planner

Al jaren koop ik de Mascha planner en het is een beetje zoeken naar een indeling, maar ik heb voor nu toch wel een fijne routine gevonden. En om dit jaar een beetje met orde door het leven te gaan is dat wel fijn.

Ik heb de Mascha Planner die in samenwerking is met Josh V deze vind ik echt super mooi.

Ik maak gebruik van 3 kleuren Stabilo stiften en een fine liner van Staedler verder gebruik ik alleen de stickers die bij de planner komen.

In eerste vak bovenaan
Hier vul ik de huishoudklusjes in die ik die week zoeizo wil doen (denk aan het toilet, de was, stofzuigen, dweilen etc.) een beetje de standaard klusjes. Maar ook afspraken die gemaakt zijn zoals een tandarts, dokter of dat soort dingen, of verjaardagen die zet ik daar ook neer.

Het tweede vakje
Deze gebruik ik voor het online wereldje en nu dankzij mijn doelen plan ik hier ook mijn sportmomentjes in. Ik wil 2x per week sporten, elke dag een insta en facebook post plaatsen en minimaal 3 blogposten online zetten. Dus ik heb het wel voor heel de week erin staan, maar kleur het dan in als er wat online staat!

Het derde vakje
Hier zet ik mijn werkuren in, ik werk eigenlijk standaard van 8 tot 17 maar het wil ook wel eens dat ik korter of juist langer door ga dus dan is dat makkelijk af te lezen als ik mijn uren moet inleveren. En in het weekend zet ik er afspraken in die we dan hebben eventueel.

De rest is eigenlijk leeg, ik heb geprobeerd om de bolletjes te gebruiken voor water drinken maar dat vergeet ik zoeizo dus dat is een beetje onzinnig haha.

Heb jij een Mascha planner en hoe vul je die in?

2 thoughts on “Hoe ik plan in de Mascha Planner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *