Happy New Year en doelen voor 2021

Allereerst, wil ik jullie een Happy New Year wensen, ik hoop dat jullie een mooie jaarwisseling hebben gehad (ondanks alle regels van nu) Een nieuw jaar dat betekend vaak nieuwe doelen en mooie streven voor het jaar. Ook ik heb er weer een paar klaar staan en neem jullie daarin mee vandaag.

Vorige jaar heb ik het ook gedaan, maar daar is zo enorm veel tussendoor gekomen dat ik die maar even achterwege laat haha. Ik heb 5 doelen voor mezelf gesteld voor dit jaar die voornamelijk te maken hebben met mijn gezondheid en het online bezig zijn.

– Afvallen
Door mijn PCOS is het moeilijk om onze kinderwens te vervullen en omdat ik een bepaald aantal kilo moet afvallen wil je überhaupt eventueel in aanmerking komen voor een medisch traject, staat dat dit jaar wel bovenaan. 15kg dat is voor nu het eerste streven!

– Sporten
Door een versleten knieschijf mag ik eigenlijk heel weinig sporten, ik mag niet rennen, springen of teveel kracht zetten. Ik heb zelf al van alles geprobeerd en merk dat het steeds wel pijnlijk is na een tijdje. De bedoeling is dat ik 2 keer per week een home work-out ga doen, dit kan zijn via youtube, of iets anders online of gewoon een stukje wandelen ofzo.

– Bloggen
De laatste dagen heb ik de blogflow weer aardig te pakken en dat wil ik doorzetten, ik heb er weer meer rust voor, maar ook zeker meer inspiratie (dat is ook wel handig haha)
Op maandag, woensdag en vrijdag zal er zoeizo een blogpost verschijnen, op zaterdag komt het bloggers interview terug en zolang ik daar genoeg aanmeldingen voor heb komt dat online. De rest van de dagen vul ik in als ik extra inspiratie heb. Zondag houd ik een blogvrije dag, zodat ik dan rustig blogs voor de week erna kan maken en even een rust momentje kan pakken.

– Sparen
Dit is altijd wel een dingetje geweest, maar nu ik wat meer inkomen heb en het financieel iets beter gaat, wil ik ook een vast bedrag per maand gaan sparen. €50,00 dat is wat ik elke maand vast ga zetten om zo een buffer op te bouwen (€600,00 moet er dus eind december op de spaarrekening staan)

– Instagram
Ik vind insta erg leuk, maar ik vind het lastig om ritme hierin te vinden, ook met story`s etc. Ik wil in ieder geval elke dag iets plaatsen in mijn feed en ik wil geen picture perfect feed, dus gewoon daily life zeg maar 🙂 en daarnaast hoop ik de 500 volgers te behalen (ik sta al ruim een jaar op een zelfde aantal volgers) dus daar gaan we voor dit jaar!

Zoals je ziet zijn het geen dramatische of hele bijzondere doelen, maar ik denk zeker wel dat ze haalbaar zullen zijn. Het afvallen staat voor mij nu zeker wel voorop dit jaar!

Wat zijn jouw doelen voor dit jaar?

One thought on “Happy New Year en doelen voor 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *