Weightloss update + week challenge

Nu alles een beetje op zijn plek lijkt te gaan vallen is het voor mij ook weer zaak om ook het gezondere leven / afvallen weer op te gaan pakken. Ik neem jullie elke week weer mee in mijn proces en zal er ook elke week een nieuwe opdracht/challenge aan vast leggen zodat het toch een beetje afwisselend blijft.

Ik moet altijd uitkijken dat ik niet meteen doorsla in het gezonde stukje, vaak ontneem ik mijzelf alles en dat is lastig vol te houden. Dus nu aan de hand van elke week een opdracht/challenge erbij in te voeren hoop ik dat het makkelijker en haalbaarder zal zijn.

Beweging is bij mij denk ik niet eens het grootste probleem, ik loop op mijn werk eigenlijk heel de dag en de dagen dat ik thuis ben zit ik ook niet stil. En ik snap dat dat niet hetzelfde is als sporten, maar het is ook niet dat ik heel de dag op de bank hang 😉

De opdracht
– Elke ochtend een smoothie van Juice Plus; ik heb hier eerder goede resultaten mee gehad, deze als mijn ontbijt te nemen.
– Water drinken; klinkt heel cliché haha, maar eigenlijk drink ik veel te weinig en niet echt goed, dus deze week alleen water (of met aanmaaklimonade) en 1 keer bij het avondeten een glas cola of sinas

En met deze kleine veranderingen hoop ik dat het iets gaat opleveren, dus zoals ik al zei ik ga nu niet van 0 naar 100 in 1 keer alles om gooien, deze keer doen we het in stukjes. Ik pas dus voor deze week verder niks bijzonders aan alleen het ontbijt en hetgeen wat ik drink op de dag.

Het lijkt me leuk als je meedoet dit kan met 1 of beide opdrachten natuurlijk, aan jou de keuze 🙂 Laat het me weten ik ben benieuwd!

Heb jij nog een leuke opdracht/challenge voor volgende week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *