Aanmelden voor het Bloggers Interview

Degene die mij al langer volgen weten dat ik jaren geleden het Bloggers Interview heb geïntroduceerd op mijn oude blog, hier heb ik zo veel leuke reacties op gekregen destijds, dat het mij heel erg leuk lijkt om dit weer terug te brengen hier op patriciakleijn.nl Wil jij met jou blog ook hier een plekje? Lees dan snel verder en meld je aan!

Aan de hand van 10 vragen kun jij jou blog in het zonnetje zetten hier. De bloggers interviews zullen op zaterdag gaan verschijnen om 7:00u

Het maakt niet uit waar je over blogt, hoelang je al blogt, of je dagelijks blogt etc. iedereen is welkom

Lijkt het jou leuk? Stuur mij dan een mail naar info@patriciakleijn.nl met als onderwerp: Aanmelding Bloggers Interview 2020 en wie weet staat jou blog binnenkort wel hier op de voorpagina!

Doe jij ook mee?

2 thoughts on “Aanmelden voor het Bloggers Interview

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *