Hoe gaat het met de katten!?

Het was even afwachten wat er zou gebeuren met de katten en de verhuizing natuurlijk, dit is overal anders, maar ik denk dat ik wel kan zeggen dat ze het super goed hebben gedaan… Even een kleine update hoe het met de maatjes gaat vandaag de dag!

Ik kan mij voorstellen dat de verhuizing voor hun ook stressvol geweest moet zijn. Ze hebben weken gelopen in een huis dat op zijn kop staat en ze hebben met zijn drieën een nacht in een leeg huis gezeten omdat wij ze gewoon niet eerder mee konden nemen. Maar nu we hier eenmaal zitten, gaat het goed kan ik wel zeggen!

Trixy
Het gaat goed, we hebben haar natuurlijk laten steriliseren omdat ze vooral overal tegenaan ging sproeien en dat zagen we niet. Gelukkig heeft dat geholpen en doet ze dit niet meer. Ik moet wel zeggen dat ze enorm aanhankelijk is en vooral naar mij toe, ze is overal waar ik ben en zodra ik thuis kom haalt ze me als het ware op en moet ik bij haar op de bank komen zitten (dit is ook snachts helaas) Ze heeft nog steeds ruzie met Minoes en Tijger al lijkt dat wel minder te worden.

Minoes
Minoes is eigenlijk niet veranderd, hij kan nog lekker bij je komen kroelen, ligt lekker op de stoel onder de tafel, houd nog steeds van de salami op een pizza en kan ook nog steeds zeuren en waarvan je niet precies weet waarom haha, de goedzak zelf gelukkig.

Tijger
Ook met Tijger gaat het eigenlijk goed, ze ligt vooral op de stoel onder de tafel, heeft af en toe mot met Trixy, maar komt ook steeds vaker weer lekker op de bank liggen. Het enige nadeel is dat ze ook hier (want dit deed ze in Stellendam ook) dat ze bij de voordeur gaat zitten piesen, dan is de bak net verschoond en zelfs dan doet ze het. We hebben hem al verplaatst en dat lijkt iets te helpen, maar alsnog blijft ze bij de voordeur plassen dus mocht iemand tips hebben die daarbij kunnen helpen please drop ze hieronder want ik ben een beetje radeloos!

Dus zoals je kan lezen, gaat het ondanks wat kleine haperingen goed met de maatjes, ze komen ook steeds meer naar J. toe. Minoes en Tijger zoeizo wel die maakt het niet meer uit, maar Trixy is nog wel voorzichtig hoewel dat ook steeds beter gaat gelukkig en ben ik blij dat ze de verhuizing zo goed hebben doorstaan!

Heb jij tips tegen het plassen bij de voordeur van Tijger?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *