Terugblik op 2019

2019 ligt al weer een paar dagen achter ons, maar ik wilde toch nog even terug blikken op wat hoogte en diepte punten van dit jaar. Het was geen makkelijk jaar dat kan ik je wel vertellen en als je mij een beetje gevolgd hebt dan weet je dat.

1. De heftigste ervaring dit jaar kwam eind januari, na 14 jaar kwam ik er alleen voor te staan, mijn relatie werd beëindigd en ik kan je vertellen dat viel niet mee, wat heb ik een rot maanden gehad, maar aan al het slechte zit een nieuw begin (hoewel ik dat dat toen nog niet zag natuurlijk) en ben ik toch trots dat ik nu kan zeggen waar ik nu ben en dat zelf heb bereikt.

2. Steun van familie, collega`s en natuurlijk mijn maatjes. Zonder hun had het er wel anders uit gezien denk ik op dit moment, ik ben blij dat ik de steun heb gehad van familie, bepaalde collega`s en dat ik dagelijks de gezelligheid van Minoes, Tijger en Trixy had want die voelde het ook en die waren niet bij me vandaan te slaan.

3. Nieuwe vloer, ik had eerst vloerbedekking, maar dit heb ik als eerste veranderd in huis, de vloer. Ik ging samen met mama op pad en kocht een mooie laminaat vloer, die mijn vader en schoonzus erin hebben gelegd en daar ben ik nog elke dag blij mee

4. Vernieuwen van de voor en achtertuin. Met behulp van papa en mama hebben we dit jaar ook de voor en achtertuin aan gepakt. De achtertuin heeft nog wat werk nodig, maar dat komt van de lente/zomer wel weer

5. Toilet en hal aangepakt, ik heb in mijn vrije week voor mijn verjaardag druk de kluskleding aan, ik heb daar toen mijn toilet en hal helemaal aangepakt en ik ben trots op het resultaat

6. Nieuwe liefde, in augustus maakte ik bekend dat ik een nieuwe liefde had gevonden, wat totaal niet te bedoeling was eigenlijk, maar wat toch op mijn pad kwam Jannick! En daar heb ik nog geen moment spijt van en ik hoop van harte dat we nog heel lang bij elkaar zullen zijn en een mooie toekomst op kunnen bouwen samen

7. De tandarts, ik vind na jaren weer naar de tandarts, super nerveus en als ik er aan denk dat ik dinsdag weer moet krijg ik al de zenuwen haha, maar het moet even gebeuren, ook dat stukje moet weer op orde komen!

8. Ziek, ik november was ik een week ziek en ook nu ik dit typ ben ik weer ziek helaas, ik heb het dit jaar wel goed te pakken. Nu helaas last van verkeerd voedsel gegeten waarschijnlijk dus overgeven en diaree is aan de orde… dus mocht iemand tips hebben dit te stoppen alles is welkom! ik hoop dit jaar toch minder vaak ziek te zijn…

9. Vaste chauffeur van de werkbus, vanaf december ben ik vaste chauffeur van een werkbus geworden en daarmee heb ik wat werk betreft meer vrijheid, en ook krijg ik een contract met meer uur dus dat is allemaal positief op dat gebied, ik vind het leuk om mijn werk en zou voor nu niks anders willen

Zoals je ziet was 2019 een jaar met veel downs maar ook helemaal ups en ondanks ik soms nog best wel een moeilijk momentje heb, krijg ik deze steeds beter onder controle. We zijn een mooie nieuw jaar in gestapt en het kan alleen maar beter worden!

Hoe kijk jij terug op 2019?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *