9x Goals voor 2020!

Het nieuwe jaar is inmiddels begonnen en ik heb daar nu eigenlijk pas een beetje het besef bij. Helaas ben ik ziek geweest afgelopen weken en krabbel weer een beetje op dus het is tijd om eens te gaan kijken wat er voor doelen op papier staan.

1. Boggen; Het bloggen is iets wat me toch elke keer weer terug trekt, waarbij ik mezelf voorneem om elke dag iets online te plaatsen lukt dat niet helaas. De inspiratie ontbreekt of de tijd of de energie is er gewoon simpelweg niet. Maar dit jaar wil ik daar echt aan werken en mezelf niet tegen laten houden door dit soort dingen. Elke maandag, woensdag en vrijdag wil ik zowiezo iets online zetten waarbij woensdags een fotodagboek van de afgelopen week is en maandag en vrijdag meer random zal zijn (voor nu) Er zal binnenkort ook een nieuwe layout komen en ga ik achter de schermen weer het 1 en ander updaten.

2. Huis minimaliseren; en dan bedoel ik ook echt alles goed uitzoeken. Afgelopen jaar is natuurlijk alles van mijn ex uit huis gegaan en heb ik alles zomaar neergelegd. Dus het is tijd om mijn eigen spullen goed uit te zoeken, dingen schoon te maken en echt kritisch te zijn over wat ik nodig heb en wat ik in huis heb.

3. Sparen; hier ben ik afgelopen half jaar al mee beginnen dankzij J. Elke maand wil ik minimaal €50,00 apart gaan zetten en dat geld alleen maar gebruiken als het echt nodig is of als ik iets zie wat ik echt al heel lang graag wil hebben, verder niet. wat dus zal betekenen dat ik eind dit jaar ongeveer €600,00 gespaard zou kunnen hebben.

4. Rust vinden; dit is wel iets wat er echt in moet komen, rust in mijn hoofd en lichaam. Minder druk maken om bepaalde dingen en wat andere zouden vinden en gewoon doen wat ik wil en wat ik leuk vind om te doen, dit kan natuurlijk niet altijd dat begrijp ik ook, maar er moet een bepaalde grens komen en daar ga ik aan werken.

5. Op vakantie; de planning is om de tweede week van juni met J. op vakantie te gaan, we weten nog niet precies waar we heen gaan en ik hoop dat we daar snel een knoop in kunnen doorhakken en iets hebben om naar uit te kijken.

6. Fm Focus; dit ligt op het moment ook iets stil omdat ik ook ziek ben geweest en het ritme een beetje kwijt ben, maar ik ga daar ook weer mee oppakken en kijken of daar meer uit te halen valt dan wat ik tot nu toe heb gedaan.

7. Liefde bewaren; werken aan je relatie is iets wat de rest van je leven moet, maar het is ook echt wel prioriteit om mijn relatie met J. te laten slagen en overal komen wel meningsverschillingen bij kijken of ruzies, maar die moeten uitgepraat kunnen worden en daar heb ik alle vertrouwen in. Tijd nemen voor elkaar, leuke dingen doen samen of gewoon gezellig op de bank een film kijken.

8. De nieuwe keuken; zonder bijzonderheden krijg ik eind januari of begin februari de nieuwe keuken, hij is uitgezocht, besteld en nu is het wachten tot hij er is en geplaatst word. Ik heb al aardig een idee hoe ik hem wil hebben buiten de standaard kastjes om dus ik heb er zin in.

9. Afvallen; ja ook dit staat op de lijst en hoewel ik daar nu even niet echt mee bezig ben moet het wel gebeuren, in ieder geval moet er weer ritme en regelmaat komen in mijn eetpatroon en bepaalde slechte gewoontes die er langzaam in geslopen zijn moeten er weer uit en ik weet het het kost tijd, maar ik weet dat het kan want ik ben eerder ver gekomen!

Zoals je kan lezen genoeg om aan te werken dit jaar, maar al met al wil ik er gewoon een leuk en gelukkig jaar van maken met de mensen om wie ik geef en elke dag dankbaar voor ben!

Wat zijn jou doelen voor dit jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *