Fotodagboek 1 -2020

Het is woensdag en dat betekend tijd voor het eerste fotodagboek van dit jaar. Eigenlijk wilde ik vorige week beginnen, maar omdat ik toen ziek was had dat niet heel veel zin. Ik neem je mee in de afgelopen week waarin ik onder andere weer ging werken, de kerstspullen opruimde en we bij J. zelf pizza maakte!

Dinsdag 7 januari
Ik moest naar de tandarts om twee gaatjes te vullen en helaas waren het flinke diepe want ik had twee verdovingen nodig en nog voelde ik sommige dingen, het was op het randje van wortelkanaal behandeling dus precies op tijd. Gelukkig was mijn moeder mee dus dat hielp wel voor wat afleiding. De rest van de dag heb ik lekker thuis op de bank gehangen, de napijn was toch wel vervelend. In de avond heb ik een begin gemaakt om de kerstspullen op te ruimen

Woensdag 8 januari
Tijd om te werken, gelukkig maar tot een uurtje of 13 uur, best wel even een baaldag dus na het werk de rest van de kerstspullen opgeruimd en lekker in zen modus

Donderdag 9 januari
Een werkdag die weer in het zwembad begon, daarna flink wat huizen afgewerkt, blij dat ik klaar was vandaag zulle we maar zeggen. Eenmaal thuis kruip ik lekker op de bank met deze vriend en begonnen aan een nieuwe serie.

Vrijdag 10 januari
Een lange werkdag, ik werk op vrijdag altijd tot 20:00 uur, er kwamen flink wat buien over dus ik ben blij dat we met de bus op het park zijn haha. De achterwacht viel gelukkig mee, maar wel heel de avond bezig dus dan gaat dat tijd ook lekker snel voorbij. Aan het eind van de dag maken we nog even het zwembad schoon, zo hoef ik er niet om 5 uur uit morgen. Thuis aangekomen ga ik lekker even douchen ik wacht ik tot J. tot komt en kan het weekend beginnen…

Zaterdag 11 januari
Uitslapen, we ontbijten lekker met croissantjes en daarna is het tijd voor boodschappen. Als we die thuis hebben gebracht gaan we richting J. om daar het weekend te houden. We passen op zijn nichtje vanaf 15:00 uur en maken in de avond gezellig pizza`s met deze pizzarette! Leuk om te doen.

Zondag 12 januari
Zondag hebben we lekker rustig, we halen even wat kleine boodschappen en verder lekker rustig aan. s`avonds gaan we gezellig met J. zijn ouders naar de chinees en halen we een ijsje bij de MAC hihi, helaas is het weekend dan weer voorbij en brengt J. me weer thuis.

Maandag 13 januari
Tijd voor werk, we hadden weer genoeg te doen, als ik de mensen uit de bus heb afgezet kom ik in de file terecht en ben ik zeker een half uur langer onderweg geweest, na het eten doe ik niet veel meer, kijk ik serie en lekker rustig bankhangen

Dinsdag 14 januari
Ook weer een werkdag waarbij we om 14:00 een training hadden voor het zwembad en hoe we dit het beste kunnen schoonmaken en schoon houden zonder teveel moeite.. Dus ik hoop dat we daar mee aan de slag kunnen zodat dat wat makkelijker gaat worden. Als ik thuis kom om 16:30 ga ik eten maken en kruip ik daarna achter m`n blog en kijk ik gossip girl!

Dit was mijn weekoverzicht, ik moet weer even wennen om deze overzichtjes te maken, maar het is wel weer leuk om terug te kijken! komende week staat werken op de planning, want ik werk het weekend ook, zijn J. en ik 5 maanden samen en verder niet echt veel spannends op de planning.

Hoe was jou week?

One thought on “Fotodagboek 1 -2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *