Liefde op kurk

Ik ben dol op foto`s en mijn telefoon en laptop staan er dan ook (te) vol mee. Hoe dierbaar is het om een mooie foto ergens in huis neer te zetten of op te hangen, dus toen ik een voorstel kreeg om een foto te mogen verwerken, heb ik daar natuurlijk geen nee op geantwoord. Kijk snel mee naar een unieke manier om je foto op af te laten drukken.

Kurk, daar heb ik voor gekozen, het is natuurlijk veel standaard om je foto te laten drukken op canvas of hout, dus ik vond het wel leuk om het eens op iets anders te proberen.

Ik had hier totaal geen ervaring mee, dus ik wist ook totaal niet wat ik kon verwachten hiervan en wat de kwaliteit van de foto zou zijn.

Dit is wat drukwerknodig zelf zegt over het afdrukken op kurk

Kurk laten bedrukken met eigen design
Kurk laten bedrukken? Dat kan! Een afbeelding op kurk is een unieke wanddecoratie. Het materiaal is 100% natuurlijk, duurzaam en heeft een prachtige, authentieke uitstraling. Kurk is lichtgewicht, geluiddempend en uitermate geschikt als prikbord of planner. Er zijn vele toepassingen denkbaar! Denk bijvoorbeeld aan decoratiemateriaal voor uw horecazaak of hang kurk aan de muur in uw praktijk, kantoor of wachtkamer!

Kurk bedrukken bij Drukwerknodig.nl
Kurk is een materiaal wat een unieke, hippe uitstraling geeft aan uw design. Bij Drukwerknodig.nl kunnen we kurk niet alleen in ieder gewenst formaat (van een wolk of ster tot een ovaal of rechthoek) snijden, we kunnen deze ook full color bedrukken. Het is mogelijk om de kurk eerst te voorzien van een witte laag waardoor de kleuren van de afbeelding mooi naar voren komen. We kunnen het materiaal ook direct bedrukken zodat het reliëf van de kurk goed zichtbaar blijft voor een authentiek effect. In beide gevallen een originele en unieke wanddecoratie die lang meegaat en altijd opvalt! De kurkplaat is aan de achterzijde voorzien van dubbelzijdig tape, zodat u uw foto op kurk snel en gemakkelijk op kunt hangen.

Het ging super makkelijk en zeker ook enorm snel. Je ziet uiteraard wel pixels, maar dat had ik niet anders verwacht. Ik moet wel zeggen dat het wel erg sterk ruikt, soms ruik ik het in een vlaag nog en ik heb hem al even in huis staan. Maar het is niet storend meer.

Ik ben super blij met dit fotoschilderij en ik zou het zeker aanraden als je iets unieks wilt geven, ze hebben verschillende maten waar je uit kan kiezen en als tip bij het bestellen te kiezen voor een ‘Witte laag + Enkelzijdig Full Color’ zo voorkom je een lagere kwaliteit van je foto…

Zou jij een foto op kurk laten afdrukken?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met drukwerknodig

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *