Een nieuwe liefde!

En dan ineens, is daar het moment dat er een nieuwe liefde je leven binnen komt lopen. Eigenlijk totaal onverwachts was hij daar. Vandaag lees je hoe dit is verlopen.

Eind januari ging liep mijn relatie van ruim 14 jaar ten einde en ik moet je zeggen, daar heb ik het echt wel moeilijk mee gehad. Opkrabbelen om op eigen benen te staan, alle nasleep die er bij komt kijken dat is niet niks. Ik meldde mij eind februari ergens aan op Baddoo (soort tinder) maar eigenlijk voelde het ook meer als een doelloze bezigheid, niet serieus op zoek, maar meer meer nieuwsgierigheid. In de lopende maanden heb ik 2 dates gehad, wat op niks uitliep, heb ik wel wat goeie contacten opgebouwd, maar waar niet meer dan vriendschap vanuit mijn kant in zat.

En daar was die ineens. Jannick! Eerst sprak hij me aan, maar vanwege de leeftijd hield ik eigenlijk de boot af (hij is 4 jaar jonger dan ik) en door mijn gekke tik met cijfers dacht ik dit gaat niet werken. Maar hij bleef terug komen 😉 en besloot het toch een kans te geven. Na toegevoegd te hebben op what`sapp kwam de online klik steeds meer. We leken elkaar op allerlei vlakken goed aan te vullen, te begrijpen en er kon zowel serieus als een lolletje gemaakt worden en we hadden beide begrip voor ons verleden en dat is toch wel heel belangrijk in mijn ogen.

Zullen we gewoon een date maken? Doen we , dus de zondag na het vieren van mijn verjaardag zagen we elkaar voor het eerst. Dat was eng en wennen dat er na zo`n lange tijd ineens iemand anders naast me zat, in eerste instantie hield ik wat afstand maar het leek te klikken en het gevoel begon langzaam te groeien. Daarna spraken we elkaar dagelijks op app natuurlijk hebben we elkaar natuurlijk nog vaker gezien.

Het gevoel van rust, veiligheid en de manier waarop hij aan mij laat zien hoeveel hij om mij geeft en voor mij wil doen is enorm.

Afgelopen zaterdagavond op het strand terwijl we naar het water keken waar de zon net was onder gegaan vroeg hij of ik zijn meisje wilde zijn. En waar deze vraag eerder twijfels op lieten komen, waren deze op 1 of andere manier totaal verdwenen.

Dus met grote trots kan ik zeggen dat sinds 17 augustus Jannick mijn liefde is en gaan we verder bouwen aan een mooie en ik hoop lange toekomst samen.

One thought on “Een nieuwe liefde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *