Hallo Augustus 2019

Augustus – De maand juli is echt super snel gegaan, dat komt denk ik vooral omdat ik best wel het 1 en ander heb gedaan. Het is nu tijd voor weer een nieuwe maand en ik neem jullie mee in mijn plannen, voor zover dat er nu voor staat.

Terugblik op juli
Het was een fijne maand kan ik zeggen, er waren veel dingen waar ik toch wel een beetje tegenop keek, maar dat is uiteindelijk helemaal goed gekomen. Laten we eens terug kijken naar mijn doelen
Bloggen – Dit is eigenlijk een beetje in de soep gelopen, door de warmte, het werken, stress en andere factoren stond dit op een laag pitje helaas.
De achtertuin – Deze is voor een groot deel gelukt, het terras is klaar dus we hebben heerlijk kunnen zitten daar, het achtste deel komt zeker ook goed.
Workout – nou deze kun je zelf raden, met de hitte en al het andere eromheen is dit totaal mislukt.

Doelen en plannen voor augustus
Ik heb niet echt heel veel plannen voor deze maand, mijn zus is jarig, heb ik een feestje en verder moet er natuurlijk gewerkt worden, Weer lekker tijd om in ritme te komen zullen we maar zeggen.
Bloggen – Dit wil ik echt wel weer gaan oppakken deze maand, op maandag, woensdag, vrijdag zal er een blogpost online komen. En op zaterdag en zondag is als de inspiratie het toelaat.
Ritme en routine – Zeker op dagen dat ik vrij ben, wil ik wat routine gaan opbouwen omdat er anders totaal niks van mijn dag terecht komt..
Voor mezelf zorgen – Even weer wat beter voor mezelf zorgen, kwa eten, slapen, routines. Tijd voor mezelf nemen, de afgelopen maand heb ik het best druk gehad dat ik mezelf vergat… dus daar gaan we weer een aan werken.

Een rustige maand zoals je kan zien, waar alles nog open ligt.

Wat zijn jou doelen en plannen voor deze maand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *