Persoonlijke update!

Het is al een poosje geleden dat er een persoonlijke update heeft plaatsgevonden dus het werd wel eens tijd. Zeker omdat er op het moment een hoop aan het veranderen is en daar wil ik jullie graag even van op de hoogte brengen.

HOE VOEL IK ME!
Ten eerste kan ik melden dat het goed gaat. Zoals sommige van jullie wel weten en ook degene die mij op instagram volgen weten dat ik best wel in een dip gezeten heb nadat in januari mijn relatie uit ging. Ik heb behoorlijk moet vechten tegen bepaalde emoties, maar ook praktische zaken die geregeld moesten worden natuurlijk. Maar alles is nu rustig, er zijn nog een paar kleine dingetjes die uit de weg geruimd moeten worden, maar daarmee is dat hoofdstuk ook zeker gesloten.

Maar nu ik deze update begin en eens goed rond mij heen kijk, kan ik echt met recht zeggen dat het goed gaat, er blijven altijd wel moeilijke momentjes nog, want ik schreef op twitter dit is het tweede jaar waarop alles voor het eerst komt en dat valt niet altijd mee.

DE LIEFDE
Gelukkig heb ik een nieuwe liefde gevonden, we waren gister precies 1 maandje samen hoe leuk is het om dat soort mijlpalen weer te mogen vieren! Ik ben erg gelukkig met J en het voelt fijn en veilig als we bij elkaar zijn, we hebben soms aan 1 woord of blik genoeg om elkaar te begrijpen, maar ook serieuze gesprekken zijn op 1 of andere manier makkelijk te voeren met hem en dat is goed.

BLOGGEN EN ANDERE ZAKEN
Verder zijn er een aantal dingen die in mijn hoofd blijven ronddwalen en daar moet dan wat mee gedaan worden heb ik begrepen, want iets wat blijft hangen daar moet wat mee! Dat is vooral het bloggen, dat begint nu alles weer een beetje rustig begint te worden te kriebelen om dat weer op te pakken, dus ben ik voor mezelf een beetje aan het nagaan, wat ik hier precies mee wil dus ik hoop jullie daar ook snel wat duidelijkheid in te brengen net als voor mezelf.

Verder wil ik de draad weer oppakken met het gezonder leven, dat is er nogal bij ingeschoten de afgelopen maanden en dat moet echt wel even anders, anders heb ik hiervoor al die moeite voor niks gedaan en dat zou ook zonde zijn natuurlijk.

Maar al met al wil ik vooral genieten, van het feit dat het eigenlijk best goed gaat, zowel thuis, financieel (wat geen vetpot is maar haalbaar), op het werk loopt alles redelijk op rolletjes en in de liefde heb ik zeker geen klagen, dus wat wil een mens nog meer toch?

Zo zijn jullie ook weer een beetje op de hoogte van mijn leven en hoop ik vanaf nu in eerste instantie de bovenste punten zeker weer op te pakken en wat daarna komt dat zien we dan wel weer dacht ik zo.

Hoe gaat het met jullie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *