Fotodagboek weekend week 23-2022

Het is weer maandag, dus het is tijd naar een terugblik op het weekend! Eentje die eerst zonnen plannen was en eigenlijk daarna weer vol zat haha. Ik kocht iets wat ik al super lang en heel graag wil, we bezochten onze trouw locatie nog een keertje en gingen naar de Mustang Valley

Vrijdag 10 juni
Na werk even mijn armbandje bij de juwelier brengen, want deze had ik van mijn oma gekregen jaren terug en helaas ging hij pas stuk dus voor de bruiloft nog even laten maken. We aten lekker een ijsje en daarna naar Zoetermeer en kocht ik na jarenlang wachten de Ninento Switch en ben er echt zo super blij mee…

Zaterdag 11 juni
Goodmorging, uitslapen en ik voelde mij erg gevolgd daarna door Trixy hahah Ik kreeg gisteravond al een telefoontje dat mijn armbandje al klaar was dus deze hebben we even opgehaald. Daarna zijn we even naar onze trouw locatie gereden, gewoon zomaar om even te kijken hihi. Daarna nog even bij de schoonouders op bezoek in de winkel en J. gaat dan mee naar de markt in Rotterdam en ik besluit naar huis te gaan, ik vermaak me even met de Switch en probeer wat uit met nagellak voor zaterdag, welke vinden jullie het mooist?

Zondag 12 juni
We slapen eerst weer even lekker uit en als ik wakker ben kijk ik even wat tv. Daarna besluiten we naar de Mustang Valley te gaan (hier later meer foto`s van) waar ook onze trouwauto tentoon stond! Ik kreeg op de terugweg naar de auto nog een armbandje van een lieve vrouw toen we bij de paarden stonden te kijken, zo lief! Daarna thuis even de was weg werken, eten we een broodje en Trixy ontdekt zelf wel even waar de snoepjes zijn haha. We spelen monopoly op de Switch en eten rijst met balletjes en komkommer… En verder chillen we wat en op tijd weer naar bed

Blogposten van afgelopen week
Fotodagboek week 22-2022
Saturday night cruise 4-6-2022
7x huishouden voor er visite komt
De microvezel glasdoek van wasparfum paradijs
OOTD || Ik chaotisch?! Hoezo?

We moeten deze week alleen vandaag en morgen nog werken en dan begint onze vakantie lekker en kunnen we de laatste dingen voor de bruiloft checken want die is aanstaande zaterdag, echt super veel zin in..

Hoe was jouw weekend?

Liefs,
Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *