OOTD || Ik chaotisch?! Hoezo?

Je zal op mijn blog niet vaak outfits tegenkomen, ik vind het best lastig om leuke dingen te vinden die ik bij mezelf vind staan! Maar ik kwam via tiktok dit T-shirt tegen en echt deze quote is op mijn lijf geschreven, dus ik moest deze even met jullie delen!

Hoe geweldig is dit haha, ik chaotisch?! Hoezo? dit is echt wel een uitspraak die bij mij past, aan de ene kant wil en ben ik (denk ik) erg geordend en heb ik alles op een rijtje, maar aan de andere kan loopt alles door elkaar, wil ik teveel en alles wat ik plan gebeurd toch uiteindelijk op een andere manier!
Zo gaat het zowel in mijn hoofd als in de praktijk soms wel eens gigantisch mis, maar ach hihi ik ben niet anders gewend!

Het t-shirt komt van JF Looks en ze hebben dit shirt zelf ontworpen. Ze hebben hem in de maten s,m,l,xl,2xl,3xl

Ik vind het shirt vrij krap vallen helaas en na 1 te hebben moeten terugsturen heb ik een 3xl genomen en deze valt helemaal top! Dus mijn aanraden is om een maat of twee maten groter te bestellen dan je zelf hebt!

Je besteld dit shirt hier voor €19,95

Zou dit een shirt voor jou kunnen zijn?

Liefs,
Patricia

One thought on “OOTD || Ik chaotisch?! Hoezo?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *