De microvezel glasdoek van Wasparfum paradijs

Ik heb nogal problemen om spiegels en ramen mooi schoon te krijgen. Ik krijg snel strepen, druppels of een blauwe gloed over de ramen/spiegels. Ik kwam via tiktok wasparfum paradijs tegen en die demonstreerde de microvezel glasdoek. Dus ik besloot deze aan te schaffen en het een kans te geven!

Dit zegt Wasparfum Paradijs zelf over de doeken

Schoonmaken kan streepvrij snel en gemakkelijk zijn.
Nooit meer veel tijd besteden aan schoonmaken! Wasparfum Paradijs microvezeldoeken besparen je kostbare tijd en energie! Met deze geweldige doeken ben je nooit meer lang bezig met het schoonmaken van je ramen/spiegels/tegels/afzuigkap! Met deze microvezeldoeken maak je alle glanzende en gladde oppervlakten in een handomdraai schoon.

De hoogwaardige doeken zijn ideaal voor streep vrije glasreiniging, ze laten absoluut geen krassen of vlekken achter. Ervaar het zelf navegen met een andere doek of nadrogen is met deze doeken verleden tijd!

Deze geweldige doeken zijn verkrijgbaar in verschillende pakketten vanaf 3 stuks

Maak de doek nat met water of een sopje, wring hem goed uit en ga over de oppervlakte die je wilt schoonmaken heen. Je zult verrast zijn van het resultaat!

Nooit meer met een trekker en spons aan de slag voor je ramen. Met wasparfum paradijs microvezeldoeken maak je je ramen en spiegels zelfs tegels schoon zonder iets anders te gebruiken! Maak de doek nat en wring hem goed uit, doe de ramen en je bent klaar!

Je kunt deze prachtige doeken wassen in de wasmachine. Gebruik hierbij geen wasverzachter.

Wij hebben een spiegelwand in de gang en daar komen natuurlijk snel vlekken op en dit is voor en na het gebruik van de doek….

Dit is onze spiegel in de badkamer, hier zit snel stof op en ook vlekken natuurlijk van o.a. tandpasta en ook die heb ik afgenomen met de glasdoek!

Zoals je ziet bij beide is het super schoon geworden, geen strepen, geen gekke blauwe gloed noem maar op. Ik ben echt super tevreden met deze doek en ga in de toekomst zeker nog meer aanschaffen voor o.a. in mijn autootje en voor de ramen en deuren!

Je kan de glasdoeken hier bestellen..

Zouden deze microvezel doeken voor jou ook een oplossing zijn?

Liefs,
patricia

9 thoughts on “De microvezel glasdoek van Wasparfum paradijs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *