Saturday Night Cruise 4.6.2022

Afgelopen zaterdag 4 juni was het tijd voor de Saturday Night Cruise in Den Haag. We wilde hier al eerder heen, maar het was door corona vaak afgezegd en de keer dat het doorging konden wij helaas niet. Ik houd wel echt van mooie auto`s, maar dan wel specifiek mooi sportauto`s of net als dit de Amerikaanse wagens. Vandaag laat ik je even mee kwijlen bij de auto`s die wij hebben mogen zien.

Er kwamen nog veel meer wagens binnen toen wij weggingen, dus een volgende keer dan gaan we wat later op de avond zodat we nog meer moois kunnen zien. Er zijn ook kraampjes met eten en drinken en leuke auto hebbedingetjes, modelauto`s of logo`s van auto`s

Deze Saturday Night Cruise word georganiseerd door de The Cruise Brothers uit Kwintsheul en is hier in Den Haag `De Werft` elke eerste zaterdag van de maand in de zomermaanden april t/m september. Gratis toegang voor bezoekers.

Het was heerlijk weer en we gaan zeker proberen om de eerste zaterdag van juli weer langs te gaan en te kijken of dan nog meer mooie wagens kunnen spotten!

Houd jij van dit soort auto`s?

Liefs,
Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *