Fotodagboek Weekend week 22-2022

Een lekker lang weekend in verband met Pinksteren dus dat is ook natuurlijk fijn. We hebben dit weekend best druk gehad, zaterdag is mijn zus geweest en zijn we op pad geweest en zondag zijn we ook onverwachts weg geweest! Dus ik neem je weer even mee in ons weekend.

Vrijdag 3 juni
Om 12:30 was het voor mij weer weekend, ik was 20 minuten later thuis omdat deze trouwkoets vanaf Wateringen voor mij zat, maar goed het was gelukt haha. Daarna ga ik even douchen omdat ik hoofdpijn had gezien ik mijn hoofd gestoten had! Daarna kruip ik op de bank met temptation island. En ik fotograaf de lucht nog even in de avond want dat zag er mooi uit vond ik…

Zaterdag 4 juni
Vandaag komen mijn zus en zwager langs, dus we stofzuigen en dweilen even en ik geef de plantjes nog even water. Als ze aankomen besluiten we even richting Avonturia te gaan en naar Rijswijk gezellig even wat shoppen. Daarna besluiten we naar de Saturday night car te gaan in den haag dat was echt tof! Hier komt morgen even een aparte blog over.

Zondag 5 juni
We knutselen deze ochtend gezellig samen aan de trouwbedankjes… en die zijn erg leuk geworden al zeg ik het zelf hihi. Minoes overziet het allemaal wel hoor… Daarna gaan we gezellig naar J. zijn ouders zodat hij zijn pak nog even kan passen en besloten we om met z`n 4en gezellig te gaan uiteten.

Vandaag zijn we heel even naar de Action geweest voor nog wat vakantiespullen en verder is J. lekker aan het gamen en ik aan het bloggen, de was weg werken en nog even Sims spelen misschien. Nog 12 daagjes en dan is onze grote dag dus de komende 2 weken zijn we daar druk mee de laatste dingetjes regelen en nalopen.

Deze week moeten we beide gewoon werken nog, woensdag is Minoes jarig en zaterdag Tijger de maatjes worden alweer 15 jaar! En verder hebben we eigenlijk geen plannen, waarschijnlijk houden we ons nog bezig met de bruiloft.

Heb jij een lekker pinksterweekend?

Liefs,
Patricia

One thought on “Fotodagboek Weekend week 22-2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *