Gestart met sporten bij Basic Fit

21 mei hebben we de stap gezet om samen te gaan sporten, dit voor onze 2 doelen namelijk onze bruiloft en onze kinderwens. We zijn nu een kleine drie weken bezig en hoe bevalt dit?

Het is voor mij nog wel wat onwennig, ik wilde graag sporten want ik heb niet de discipline op 1 of andere manier om thuis te sporten en aangezien ik het zonde vind om te betalen voor iets wat ik niet gebruik was dit een goede stok achter de deur. We sloten een abonnement af bij Basic Fit, samen om samen aan onze doelen te werken. We proberen maandag, woensdag en vrijdag avond te gaan, maar dit is best lastig zeker nu met de reserveringen.

Wat doen we zoal
We beginnen met 6 a 8 minuten op de fiets om op te warmen
Daarna gaan we door met krachttraining en dat is nog wel iets waar ik een beetje routine in zoek, eigenlijk doen we een full body work-out want we pakken alles mee, armen, buikspieren, rug, benen en conditie dus op zich volgens mij wel goed. We trainen 90 minuten!
De laatste 20 minuten ga ik op de loopband, ik ben begonnen met Start to run van Evy en ik heb nu les 3 afgerond in de tussentijd doet J. nog wat kracht oefeningen

Wat wil ik bereiken
Afvallen is de hoofdrenen wel maar ook mezelf fitter voelen, energieker en conditie opbouwen. En ondanks dat er nu eigenlijk nog weinig te zien of te merken is na mijn mening houden we wel vol om drie keer in de week te gaan.

Als iemand tips heeft voor trainingsschema`s of voeding etc. dan hoor ik dat heel graag natuurlijk.

Sport jij thuis of bij een sportschool?

One thought on “Gestart met sporten bij Basic Fit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *