Fotodagboek #9-2021

Afgelopen week is het wat stil geweest, beetje druk in het hoofd en dat resulteert in vermoeidheid! Maar we starten weer een nieuwe week, met vakantie in het vooruitzicht dus dat kan alleen maar goed gaan haha. Afgelopen week baalde ik van de sportmomenten, was het warm en gingen we eindelijk na maanden uiteten!

Maandag 31 mei
Een rustig dagje op het werk wel moet ik zeggen, voor een maandag viel het reuze mee, in de avond gingen we weer sporten bij Basic Fit, de locatie deze keer vond ik niet fijn dus deze pakken we niet snel nog een keer.

Dinsdag 1 juni
Een werkdagje en daarnaast eigenlijk weinig voor elkaar gekregen

Woensdag 2 juni
Trixy is de laatste dagen weer niet bij me vandaan te slaan haha tutje, na het werk lag dit in de brievenbus totaal verwoest helaas bleh en dan te bedenken dat de kleurtjes gesorteerd waren… Om even rust te krijgen ging ik het vriendlief mee een paar uurtjes vissen, dat hielp wel iets!

Donderdag 3 juni
Een warme dag, met een afspraak en Trixy die geniet van de kussens haha. Ook maakte ik weer een nieuw armbandje voor in de webshop, gaaf is hij he! En we maakte alvast wat reserveringen voor de vakantie… zin in!

Vrijdag 4 juni
Werken tot 15u, daarna thuis eten waar de frikandel speciaal pizza op het menu stond van de Lidl, maar ik moet zeggen na 2 of 3 hapjes vond ik hem niet lekker meer brr en dat terwijl ik toch wel een fan ben van frikandel speciaal. Omdat er heel de week verder geen sportplek was, konden we vanavond pas weer wat doen, dat geeft echt een gevoel van nou ik mis iets of het heeft niet veel zin ofzo als we die 3x per week niet halen.

Zaterdag 5 juni
Vandaag eerst met J. en schoonmams naar de Haagse markt geweest, dit was niet echt heel bijzonder. Daarna nog heel even naar Sport2000 voor nieuwe sport shirts, weer goed geslaagd. En eindelijk na maanden konden we weer eens gezellig samen uiteten, dus heerlijk bij LaCuBanita gegeten. En savonds ga ik nog aan de slag met een nieuwe wikkelarmband voor de webshop…

Zondag 6 juni
Nadat we wakker zijn gaan we boodschapjes doen en even naar het winkelcentrum, daar shopte we wat bij Takko en C&A en aten we heerlijk een broodje bij de Subway! Als we thuis zijn genieten we van de zon en de katten doen daar ook in mee. Ik kocht een nieuw systeem voor mijn kraaltjes dus daar ga ik mee aan de slag dat netjes te sorteren. Ik krijg om 21:30 nog een opruim bui dus we ruimen alles even op en dan rond 22:30 is het bedtijd.

Deze week werk ik maar 3 dagen, want vrijdag gaan we op vakantie, zoveel zin in! Verder staat er dus op inpakken, opruimen, werken en voorbereiden niks op de planning (thuis)

Hoe was jou weekend met het mooie weer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *