Weightloss Update

Tijd voor weer een nieuwe update. Het doel is om dit jaar 15kg af te vallen met behulp van Herbalife. Wekelijks neem ik jullie mee in deze reis.

De tweede week van het jaar zit er weer op, ik kan goed merken dat het ritme er weer in moet komen, maar wat eten betrefd is dit wel erg goed. Ik eet weer op vaste tijden en heb geen tijd om tussendoor te snacken.

In de avond nemen we weleens wat te snoepen, maar overdat eet ik eigenlijk normaal.

Het resultaat van deze week is maar liefst -1,2kg
Totaal is er nu dus 1,7kg af sinds 1 januari 2021

dit had ik totaal niet verwacht, waarschijnlijk is het ook wel wat vocht, maar ik ben wel blij dat ik nu (denk ik) even voorbij die drempel ben. Soms blijf je hangen en heb je even een andere aanpak nodig om het weer op gang te krijgen, dus ik hoop dat ik volgende week week zon mooi resultaat kan geven!

Ben jij wel eens blijven hangen op een bepaald gewicht?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *