DIY – Chocolatier

Mijn tweede DIY project, ik deelde eerder al dat ik met een tuinhuisje was begonnen, maar toen ik deze tegen kwam was ik verliefd. Dus toen hij binnen was en dat was redelijk snel heb ik hem eigenlijk binnen een week afgemaakt!

Chocolatier (klik hier)
Het is een heel leuk miniatuur en zeker voor een beginner een echte aanrader, alles staat in de beschrijving (deze is wel in Engels) goed beschreven wat je moet doen. Alles zit er in behalve gereedschap zoals een schaar, liniaal etc.

Ik had wat moeite met de stoeltjes, maar dat kwam voornamelijk ook doordat ik op dat moment niet de goede lijm had helaas

Zo voor een eerste miniatuur ben ik er best trots op en blij dat hij helemaal af is. Het enige is nog het licht, maar hier gaat een batterij in die we niet hebben en nog niet hebben kunnen vinden dus dat moet nog even op zich laten wachten.

Hier heb je € 5 korting op je eerste aankoop met code: htpvwsm

Wat vind jij van dit miniatuur pakket?

2 thoughts on “DIY – Chocolatier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *