Weightloss update + Gestart met gymjunkiesNL

Wat een weekje hebben we achter de rug, waarin behoorlijk veel spanning in mijn lijf zat voor het ziekenhuis bezoek en ik kan je vertellen dat is niet best voor de gezondheid. Vorige week stelde ik 3 doelen, hoe zijn deze gegaan? Wat zijn mijn nieuwe doelen en hoe verder!

Resultaat van deze week: -0,5 kg

Maandag ben ik gestart met het Gymjunkies Lyfestyle plan, waarin je leert omgaan met eten, waarin je genoeg voedingsstoffen binnen krijgt en natuurlijk afvalt. Het eerste doel is 15kg dus we hebben een lange weg te gaan en als dat op deze manier lukt dan ben ik blij. Je leest hier meer over het programma.

Doelen van afgelopen week
– 0,5 kg afvallen = Yes gelukt, dit is wel het minimum wat ik probeer af te vallen, we hebben 2 doelen dus daar doen we het voor!
– minimaal 3x een rondje lopen van minimaal 30minuten = Niet gelukt helaas, we hebben 1 keer een rondje gelopen dus dit is wel even een aandachtspuntje
– geen cola drinken = Yes dit is gelukt, het viel niet mee, gezien ik elke avond wel 1 of 2 glazen cola drink, ik ben trots. Ik heb heel de week alleen water gedronken en op mijn werk 1 kopje kippen bouillon.

De bedoeling is om elke week minimaal 0.5kg af te vallen, de cola te laten staan en ook in het weekend iets beter op te letten wat er naar binnen gaat. Onze brunch op zondag met afbakbroodjes en ei houden we er wel in, want het moet wel haalbaar blijven en ik wil het gymjunkies programma volhouden (dit duurt 8 weken) En het bewegen, daar moet even ritme in komen. 3 keer per week minimaal en dat in de vorm van wandelen of een home workout daar gaan we aan werken deze week.

Heb jij nog leuke tips voor beweging of workouts?

6 thoughts on “Weightloss update + Gestart met gymjunkiesNL

  1. Wat fijn dat je bent afgevallen wat je wilde 🙂 Dat lopen komt ook wel goed als 3x 30 minuten nog teveel is kun je ook kiezen voor bijv 2x per dag 10 minuten. 10 minuten zijn makkelijker in te plannen dan een half uur.

  2. Je hebt in ieder geval de eerste stappen naar een gezonder leefstijl gezet! En ja, ik dronk ook jaren cola, maar de laatste vijftien jaar helemaal niet meer en dat bewegen, dat gaat vast beter als het lente wordt!

  3. Wat goed dat je zo lekker bezig bent, je hebt in ieder geval al goede stappen gezet op weg naar een gezonde(re) leefstijl. Ik weet niet wat voor werk je doet, maar je zou misschien als lunchpauze of na je werk even een rondje kunnen gaan wandelen. Of, als je nog even naar de supermarkt moet, dat lopend te doen. Succes!

  4. fijn dat je bent afgevallen en nu eraf laten 😉 ik ben niet van het dieeten omdat ik weet dat het niet werkt 😉 je levensstijl/wijze aanpassen is een prio nr 1!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *