Samsung Galaxy Watch Active Wear!

De smart watch is natuurlijk al een tijdje bekend en je hebt ze van verschillende merken en ondersteuningen! Ik wil al een tijdje zo`n horloge, maar ze zijn best prijzig en zag er voorheen het voordeel niet echt van. Maar dit is veranderd. Ik kocht de Galaxy Watch Active Wear Rosè!

Deze had ik al een tijdje terug gezien bij Mediamarkt (toen de winkels nog gewoon open waren) en nu was hij aanzienlijk goedkoper dus dat kwam mooi uit. Op mijn werk is het super handig, want waar ik eerst telkens mijn telefoon moest pakken om te zien hoe laat het was, is dat nu voorbij en ook zie ik of ik belangrijke meldingen ontvang op mail of whats-app zonder daarbij gelijk mijn telefoon tevoorschijn te hoeven halen, dit is natuurlijk niet altijd mogelijk en het werk moet gewoon doorgaan.

De Galaxy Watch Active is compleet vernieuwd in vergelijking met zijn voorganger. Het design van de nieuwe Galaxy Watch is minimalistisch en strak, wat resulteert in een mooi, slank horloge. Het display van 28 mm produceert dankzij Super AMOLED-technologie uiterst scherp en helderbeeld. Daarnaast is het scherm gemaakt van krasbestendig Gorilla Glass; zo kun je onbezorgd je gang gaan tijdens het sporten. Door het nieuwe design zijn het gewicht en de omvang van het horloge afgenomen, waardoor het draagcomfort nog groter is. Je bedient de Active via het touchscreen of met de knoppen aan de zijkant van het horloge. Verder is hij nog steeds waterdicht tot wel 50 meter en voldoet hij aan militaire teststandaarden.De Active is er nog meer op gericht om jou te helpen gezonder te leven. Zo beschikt het horloge over allerlei meters om jouw gezondheid te peilen, waaronder een hartslagmeter, een stressmeter en een bewegingstracker. Wanneer je de Galaxy Watch ’s nachts draagt, ontdekt hij zelfs je slaappatroon, zodat je ook hier inzicht in krijgt. Naast deze functionaliteiten houd je nog steeds je agenda bij, lees en beantwoord je berichtjes, neem je gesprekken aan en bedien je jouw muziekspeler. Tot slot kun je ook bij de Watch Active ervoor kiezen je eigen style toe te voegen; je verwisselt namelijk heel eenvoudig de horlogeband. De Watch Active is te gebruiken met Android én iOS smartphones.

Ik ben heel blij met het horloge, de kleur is echt mijn kleurtje rosè goud met een zacht roze bandje, ik heb wel een zwart bandje besteld voor mijn werk i.v.m. de aarde en stof van de planten etc. leek mij dit wel een goed idee. Hij kan ongeveer 2 dagen doen met een volle batterij, dit ligt er natuurlijk ook aan wat je er allemaal mee doet. Het wijzerplaatje kun je zelf aanpassen naar een eigen foto of 1 van de mooie designs. En apps kun je ook zelf instellen heel gemakkelijk.

Je koopt deze smart watch o.a. hier

Heb jij een Smart Watch?

8 thoughts on “Samsung Galaxy Watch Active Wear!

  1. Ik heb geen smartwatch. Ik heb niet eens een horloge, maar bekijk de tijd op mijn mobieltje die altijd ergens rondslingert. Oeps! Wat dat betreft zou een smartwatch handiger zijn haha! Handig dat je er 2 dagen mee kan doen, voordat je het op moet laden.

  2. nee, ik heb geen smartwatch en ik ben eerlijk gezegd niet zo handig met de knopjes…ik ben al blij dat ik mijn weg weet op mijn telefoon

  3. Ik had er eentje van Michael Kors en was er totaal niet tevreden over. Elke dag moest je de batterij opladen en dan deed ik nog niets speciaals mee. Nu heb ik een fitbit

  4. Ik heb geen smart watch en zie er eerlijk gezegd de meerwaarde niet van in en vindt ze best prijzig voor Apple.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *