Fotodagboek #5-2021

Een vol weekje achter de rug, ik ben begonnen met gymjunkies, we bezochten het ziekenhuis en we mochten eindelijk weer eens shoppen bij de Action! Kijk gezellig mee naar mijn afgelopen week.

Maandag 8 maart
Vandaag ben ik gestart met het lifestyle programma van Gymjunkies (lees er hier meer over) dus dat was even goed nadenken, ik moest ook werken tot 18:00uur dus daarna heb ik niet veel meer gedaan….


Dinsdag 9 maart
Een eerste bezoek aan het ziekenhuis stond vandaag op de planning voor onze kinderwens. Als we daar mee klaar zijn halen we nog even wat boodschappen en wat lekkers, gewoon even omdat het kan hihi en daarna kruip ik achter mijn laptop. In de avond lopen we nog even een half uurtje


Woensdag 10 maart
Een mooie zonsopkomst vandaag, die helaas wel al weer snel verdwenen was. Het werk stond vandaag in het teken van stekkies poten, dat heb ik eigenlijk heel de dag gedaan!

Donderdag 11 maart
Ook vandaag gaan we weer verder met stekkies poten en aan het einde van de dag nog wat planten coderen, na het eten krijg ik nog even bezoek van Trixy haha waar ik ook zit, mevrouwtje moet altijd erbij als het lukt..

Vrijdag 12 maart
Vandaag lekker om 15u weekend, als ik thuis kom begin ik aan een nieuwe serie op netflix Gini & Georgia erg leuk vind ik. Ik moest zo lachen om Minoes haha die ging even naar de kattenbak maar meneer wil altijd met zijn hoofd buiten de bak 🙂


Zaterdag 13 maart
Jeej vandaag mochten we lekker even shoppen bij de Action (hier later meer over) het was weer even wennen, maar wel leuk om weer even binnen te zijn en lekker rond te kijken. Ook hadden we een gesprek voor de catering van onze bruiloft. Als we thuis zijn kruip ik achter de sims, even lekker relaxen! Heerlijk… En ook na het eten is het simmen en tv kijken hihi

Zondag 14 maart
Vandaag lekker een rustig dagje, beetje de was doen, boodschappen, simmen, bloggen en na het eten doen we nog even een rondje! Daarna maak ik dit fotodagboek terwijl vriendlief Flikken zit terug te kijken 😉

Deze week staat er naast werken eigenlijk niks op de planning, J. heeft zaterdag cursus dus we doen het rustig aan!

Hoe was jouw weekend?

One thought on “Fotodagboek #5-2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *