Wedding Goodiebag

Nadat ik totaal onverwachts ten huwelijk ben gevraagd en dat een beetje gezakt was ga je natuurlijk op weg naar een planning, ideeën etc. Ik kwam hierbij als eerst de Wedding Goodiebag tegen, deze heb ik inmiddels binnen en het leek mij leuk om jullie mee te nemen wat er zoal in zit en of we er wat aan hebben.

Natuurlijk is elke bruiloft anders en kom je op het internet om van ideeën wat je wel en niet leuk vind, dingen die je belangrijk vind op die dag of juist helemaal niet. En omdat ik eigenlijk helemaal blanco erin ben gegaan vind ik dit wel erg leuk om te zien.

Er zitten natuurlijk heel veel foldertjes en boekjes in, van muziek, fotograven, locaties, winkels en nog veel meer waar je inspiratie uit op kan doen.

Maar er zitten ook leuke ideeën voor bedankjes in, aandenken voor je gasten aan de bruiloft etc. Zo is het bellenblaas hartje ook iets wat bij ons op het lijstje heeft gestaan voor bedankjes (hier heb ik inmiddels iets anders voor verzonnen) Ook het kater water vind ik een erg leuk idee.

Ik vind het een hele leuke goodiebag en zeker dingen waar je wat aan kan hebben als je net als ons eigenlijk geen idee hebt wat er allemaal bij komt kijken. De muntjes bijvoorbeeld geen idee dat dat bestond om hem helemaal aan te passen naar je trouwdag voor je gasten, echt super leuk.

Je kan de goodiebag hier aanvragen

Zou jij zo`n goodiebag aanvragen voor jullie bruiloft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *