I said YES!!!

Trouwen, natuurlijk heb ik er over gefantaseerd. Jaren terug al, maar als ergens iets niet van komt dan stop je het snel weg en denk je laat maar. Gelukkig dacht J. daar anders over en natuurlijk hebben we het erover gehad, maar dat hij nu na bijna 2 jaar op zijn knie ging????

Nee dat had ik niet verwacht! Ik heb een speurtocht door het huis gedaan aan briefjes, waarbij ik zelfs naar de berging moest haha en terwijl ik het laatste briefje las, waarop stond vind je het nog leuk zei ik hardop NEE haha.

Eenmaal weer boven aangekomen, zat de tussendeur dicht en hoorde ik ons liedje aan staan ( Ed Sheeran met Perfect) en toen ik de deur open deed zat hij daar op zijn knie met een roos in zijn hand en de vraag of ik met hem wilde trouwen!!! Huilen natuurlijk en ik geloofde het nog niet echt maar natuurlijk zei ik JA! En met een prachtige verlovingsring zijn we dus nu verloofd….. zo leuk en spannend! Want nu gaat het gebeuren, de voorbereidingen, wat willen we wel en niet maar ook wat kan en niet nu met de coronatijd, welke datum kiezen etc. Er komt natuurlijk veel op je af en dat moeten we gewoon rustig gaan aanpakken. Het kan zo stressvol worden als je zelf wil 😉

Ik kan in ieder geval zeggen dat ik ontzettend blij en gelukkig ben met J. en dit zeker weer een mooie stap is in ons verhaal naar een mooie toekomst!

Heb jij tips voor het plannen van een bruiloft?

19 gedachten over “I said YES!!!

    1. Prachtig gefeliciteerd
     En maak er net zo lange tijd van als frank en ik 33 jaar getrouwd en still in love
     40 jaar verkering

 1. Van harte gefeliciteerd, wij zijn al 8 jaar getrouwd en het bevalt nog steeds erg goed. Bij het plannen zou ik vooral kijken wat jullie willen, en minder wat de familie wilt

  1. Dankje, ja daar komen we nu achter ook inderdaad, we wilde het eerst simpel bij het gemeentehuis en daarna een feest. Maar komen nu erachter met bepaalde opties dat dat niet is wat wij willen dus daar brengen we verandering in 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *