Slaapkamer plant Sweet Rebelz

We hebben op onze slaapkamer 2 ladekasten van Ikea staan met onze kleding erin en eigenlijk is hij bovenop leeg. Soms ligt de was erop en er hangt een canvasdoek boven. Dus wilde ik eigenlijk een leuke plant neerzetten, ik ben dol op planten in huis, maar daar ontbrak er 1 en dat is niet zo heel makkelijk om er 1 te vinden. Ik werd benaderd door Plant Rebelz en bij hun heb ik een hele leuke gevonden.

Toevallig schijnt dit bedrijf bij ons in de buurt te zitten dus dat is wel super leuk natuurlijk. Ze hebben heel veel verschillende planten, klein groot, de stekjes box, maar ook hele mooie terrariums. Je kan op de site heel makkelijk kiezen voor welke ruimte jij een plant zoekt.

Ik koos voor de Ficus Elastica Tineke Sweet Rebel medium met de Liam 18cm pot
Deze plant staat onder het kopje bij slaapkamer dus een perfecte plant voor op het ladekastje dacht ik zo.

Ik vind het een super leuke plant, hij staat mooi, de bladeren zijn erg stevig en ik vind het erg leuk dat hij wat roze heeft in de onderkant van de bladeren. Ik ben heel benieuwd hoe hij zich gaat ontwikkelen de komende maanden

Heb jij planten in je slaapkamer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *