Weightloss update + 3 weekdoelen!

Tijd om het los te laten, ik ben nu al zoveel jaar bezig met allerlei dieet vormen dat ik er gek van word. Naast dit en andere stress op het moment zal ik dit proces een beetje los moeten gaan laten en meer realistisch te gaan kijken!

Natuurlijk stop ik niet, want ik moet wel afvallen dat veranderd niet. Maar ik ga stoppen met allerlei onhandige manieren, denk aan de shakes, drankjes etc. die ik afgelopen jaar allemaal genomen heb en wat dan maar voor max 5kg helpt.

Wat is de bedoeling dan?

Wandelen
Samen met J. hebben we besloten dat we elke avond een rondje willen gaan wandelen minimaal 30minuten, er is sprake van om weer te kunnen hardlopen, maar hier moet ik heel erg mee uitkijken gezien ik een slecht knie heb en daarbij niet mag rennen enzo dus dat moeten we rustig opbouwen. Het eerste rondje is al een feit. We hebben natuurlijk ook afspraken staan in de avond en gezien de avondklok van 21:00 moet het ook wel haalbaar zijn, dus kan het een keer niet is dat ook geen ramp.

8.000 Stappen doel
Met de stappenteller op mijn telefoon kom ik op een werkdag wel aan de 6.000 stappen, het ligt er ook een beetje aan wat ik die dag te doen heb, mijn begin doel is voor nu 8.000 stappen per dag te zetten (met uitzondering van zondag) en dat later uit te breiden naar 10.000 stappen

Gezond eten
Opletten met snoepen, gezondere keuzes maken wat eten betreft en toch ook weer een poging om de frisdrank te laten staan en gewoon water en thee te drinken, nu drink ik eigenlijk heel de dag water en 2 kopjes bouillon en in de avond thuis 2 glazen cola dus dat is ook even een dingetje wat eruit zou moeten eigenlijk.

Dus om mezelf wat meer te motiveren, ga ik er weekdoelen aan hangen om de eerste 15kg eraf te krijgen!

De doelen van deze week
– 0,5kg afvallen
– minimaal 3x een rondje wandelen van minimaal 30 minuten
– Geen cola drinken

En omdat we het samen doen is dat natuurlijk wel een stuk leuker en zeker voor mij het wandelen om een stok achter de deur te hebben vind ik heel fijn en nodig!

Wat zijn jou tips om af te vallen?

2 thoughts on “Weightloss update + 3 weekdoelen!

  1. Veel succes. Ik ben sinds januari al 7kg kwijt. Je moet eens naar mijn highlights kijken op Instagram @gundiscover wat ik doe. Die app kan ik echt aanbevelen. Doet wonderen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *