Weightloss Update

Het is vrijdag dus dat betekend weer een nieuwe weightlosse update. Ik ben sind 12-11-2020 bezig om het afvallen weer op te pakken, gezonder te leven samen met Herbalife. Ik neem je elke week even mee met hoe het ging en met mijn resultaat van de week.

Resultaat deze week= -0,3kg
Totaal afgevallen = -2,2kg

Afgelopen week tja wat moet ik er even van zeggen haha, het weekend hadden we een verjaardag dus daar is het 1 en ander naar binnen gegaan, de weekenden vind ik altijd wel een dingetje moet ik eerlijk zeggen.

Maandag en Dinsdag heb ik gewerkt dus dat ritme is er wel en die dagen gaan dan ook eigenlijk gewoon goed, maar nu heb ik vakantie dus dan heb ik nog wat moeite dit zijn net als de weekenddagen niet erg met ritme moet ik zeggen, omdat ik geen verplichtingen heb verveel ik me soms of gaat er ongezien het 1 en ander naar binnen en dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Nu moet ik zeggen dat met de kerstperiodes het toch wat lastiger is en ik daarin nu even niet heel streng ben, wel wat oplet natuurlijk maar af en toe een chocolaatje ofzo moet kunnen.

Vandaag is het eerste kerstdag waarbij we zo lekker gaan ontbijten samen en vanavond staat er een gourmet op de planning, morgen staat er ook van alles op de planning dus het doel is voornamelijk om niet aan te komen deze dag.. Daarna gaan we er weer voor dan cheaten we alleen nog even op oudjaarsdag/nieuwjaarsdag en dan is het weer klaar dan is het weer de zweep erover 😉

Ik ben voor nu tevreden met het resultaat, op naar volgende week 🙂

Wat heb jij gister met kerst gegeten? En wat ga je vanavond doen?

2 thoughts on “Weightloss Update

  1. Hoi Patricia,

    Ik kwam deze blogpost net tegen en wilde even zeggen dat het super knap is dat je nu bezig bent met afvallen! Dit is echt niet de makkelijkste periode, maar je hebt echt al een mooi resultaat geboekt 🙂

    Ga zo door!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *