Lekker even vakantie, de plannen!

Heerlijk, even vakantie. De afgelopen weken zijn behoorlijk druk geweest en dat gepaard met nachten slecht tot niet slapen is het heerlijk om even niks te moeten en even te kunnen bij slapen.

Ik heb week 53 vrij gevraagd, maar door de corona en de tijd van het jaar is er op het moment weinig tot geen werk dus heb ik 2 dagen eerder vrij gekregen.

Wat zijn mijn plannen voor de komende tijd?

– Rust nemen; dat is denk ik wel even het nummer 1 ding, even rust nemen. Proberen uit te slapen en mezelf niet teveel opdragen om te doen.

– Bloggen; ik heb de blogflow weer een beetje te pakken, dus ik wil graag wat dingetjes achter de schermen aanpakken, weer even een frisse wind erdoor laten waaien

– Oriflame; dit is iets wat ik naast mijn werk erbij ben gaan doen, maar ik merk zodra daar geen ritme of planning in zit het mis gaat, dus ook daar moet ik even wat dingen voor op een rijtje zetten

– De gang; we zijn beide vrij volgende week en de bedoeling is om de gang even opnieuw te gaan verven, de katten vonden denk ik het behang niet mooi dus dat is even toe aan vernieuwing.

Dus tussen de feestdagen door, staat er wel wat op de planning maar voornamelijk wil ik gewoon even rustig aan doen, zonder stress, zonder bepaalde dingen te moeten..

Heb jij nog plannen voor de kerstvakantie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *