Weightloss Update

Afvallen, het is al jaren een rode draad in mijn leven, maar door de stress van afgelopen jaren is er eigenlijk heel weinig van terecht gekomen. Nu ik in een rustiger leven zit, stabiel met meer steun pak ik de draad weer op. Ik kwam via facebook Herbalife tegen en daar ben ik mee gestart op 12 november 2020.

Omdat ik nu ook weer wat meer rust krijg om het bloggen op te pakken wil ik jullie ook meenemen in mijn ervaring en resultaten, mijn ups en downs in het afvallen. Door mijn PCOS is afvallen al een uitdaging op zich dus ik ben op dit moment ook heel erg zoekende wat wel en niet kan.

Ik begin de dag met een shake van Herbalife, eet tussendoor fruit, als lunch vaak gewoon brood en als avondeten verschillende items, wel heb ik de aardappelen gescharpt, hier was ik toch al nooit zon fan van dus dat is niet zo erg. Het is nu een kwestie van balans zoeken en de manier waarop het afvallen doorzet.

Ik ben nu sinds 12 november 1,9kg kwijt dit is niet zo heel veel zou je denken, maar ook mede door mijn PCOS en het zoeken nog is er er soms wat bij en soms wat af. Ik moet wel zeggen dat dit de eerste week is waarbij ik ben aangekomen van de afgelopen weken, nu komt dat misschien ook doordat ik een drukke week heb gehad, flink stress op het werk en dat resulteert bij mij ook in snaaimomenten, en onrustig slapen.

Maar we gaan er voor, met het oog op de feestdagen ga ik nu de dagen ervoor natuurlijk wel extra opletten, maar ik wil mezelf ook niet teveel regels opstellen. Dus verstandige keuzes op het moment zelf maken dat lijkt me voor nu het beste tot aan het nieuwe jaar!

Resultaten vanaf 12-11-2020
20-11-2020 =-1,0kg
27-11-2020 = -0,8kg
Totaal afgevallen in november -1,8kg

04-12-2020 = -0,1kg
11-12-2020 = -0,6kg
18-12-2020 = +0,9kg

Op naar volgende week waarin ik hoop dat er weer wat af zal zijn 🙂

Heb jij nog tips voor afvallen?

(zou jij Herbalife ook willen proberen? dat kan met een 6-daas proefpakket, stuur mij een email naar info@patriciakleijn.nl en je krijgt alle info van mij)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *