De nieuwe maatregelen (corona update)

De nieuwe maatregelen zijn inmiddels van kracht zoals Rutte ze heeft voorgedragen en dat valt niet mee….

Natuurlijk gaat mijn hard uit naar de ondernemers die moeten sluiten, maar ook voor de gewone burger valt het niet mee… veel mensen zullen nog meer in een isolement terecht komen, krijgen het zwaar om de dagen door te komen en ook daar valt wat over te zeggen…

Uiteraard heb ik ook wel een mening over dit alles, maar heeft het zin? Ik denk het niet, het enigste wat we kunnen doen is ons gezonde verstand gebruiken, dag voor dag leven, kiezen voor jezelf, gezin en familie en dan hopen dat we op de aangegeven datum 19 januari weer beetje bij beetje open mogen!

Wat ik vind van de nieuwe maatregelen? ik vind sommige aan de ene kant terecht, maar aan de andere kant ook een beetje tenenkrommend, maar we hebben het niet voor het zeggen deze keer! We moeten er met zijn allen maar het beste van maken!

Hoe ervaar jij de coronamaatregelen tot nu toe? Ook de periode voor de nieuwe regels?

2 thoughts on “De nieuwe maatregelen (corona update)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *