Hallo Augsutus 2020

Zo de maand is omgevlogen zeg, tijd weer voor een nieuwe maand! Een maand waarin ik begin met mijn nieuwe baan, J en ik een jaar samen zijn en ik het beste functioneer met ritme en regelmaat dus daar gaan we maar mee aan de slag!

Maandag 3 augustus ga ik officieel starten bij mijn nieuwe werk, hier vertelde ik er al meer over en ik ben heel blij dat ik fulltime aan de slag kan en weer wat ritme en regelmaat in de dagen en in het hoofd kan krijgen.

De 17de van deze maand zijn J. en ik alweer een jaar samen waarvan we er dan ruim 3 maanden van samen wonen, man wat is dat allemaal snel gegaan afgelopen tijd. Maar ik ben heel blij dat het zo gegaan is en ik zou het niet anders meer willen. Ik ben hier in Monster, in ons huisje zo samen echt op mijn plek.

Het doel van deze maand is om in het fulltime werkritme te komen en daaromheen niet het huis, de relatie en de rest te laten versloffen 😉 Ik ga maandag t/m donderdag werken van 8 tot 17 en vrijdag van 8 tot 15 daarnaast is het huishouden er ook natuurlijk wat voornamelijk op de zaterdag of zondag moet gaan gebeuren en tussendoor het hoognodige, mezelf een beetje kennende dat ik na een volle dag werken geen zin meer heb om het huis op zijn kop te zetten. Het scheelt dat we beide heel de dag werken dus het kan geen rommel worden ook (op kattenrommel na haha) tips zijn welkom 😉

Daarnaast moet ook het gezondere leven weer van de grond komen. Daar ben ik nu al wel mee bezig, water drinken en proberen overdag niet teveel te snoepen enzo. Straks ben ik weer werken dus dan heb ik daar ook geen tijd en behoefte voor en ben ik heel de dag in de weer dus dan beweeg ik ook genoeg dus dan hoop ik dat het allemaal een beetje vanzelf zal gaan.

Verder wil ik het kantoor aanpakken (of samen) om deze goed uit te zoeken en op te ruimen zodat we ook echt wat met die kamer kunnen gaan doen en gebruiken waarvoor we willen. Ook staat er op de planning om de gang te verven omdat de katten het behang hebben verziekt. Dus waarschijnlijk zal 1 van deze 2 zeker uitgevoerd gaan worden deze maand.

Maar bovenal gewoon genieten van het samen zijn, ons 1 jarig samen zijn vieren, ritme oppakken en dankbaar zijn voor al het goede wat er in ons leven speelt op dit moment.

Wat zijn jou plannen en doelen voor deze maand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *