Fotodagboek 17-2020

Het is weer tijd voor een fotodagboek. Afgelopen week was een beetje verward ofzo en daar heb ik zondag wel last van gehad eigenlijk. Ik moest werken, draaide daarbij mijn laatste achterwacht dienst, tekende mijn contract en rommelde ik thuis wat aan!

Maandag 13 juli
Een werkdag en ook wel een lange, want ik was pas om 16u klaar en verder heb ik het die dag een beetje gelaten haha

Dinsdag 14 juli
Weer een ochtend op mijn nieuwe werk aan de slag, leuke dingen gedaan. Daarna thuis ben ik aan de slag gegaan met mijn blog en Scentsy. Als J thuis komt eten we lekker chicken tonight en hangen we daarna lekker op de bank…

Woensdag `15 juli
Vandaag een dagje werken, we komen al bijna 10 maanden bij dezelfde tussen beurt (hier maken we elke woensdag het sanitair schoon) en die mensen vertrekken ook volgende week van het park, dus daar gingen we even afscheid nemen en we krijgen nog een kleinigheidje, zo lief. Terug tank ik de auto even en we eten vanavond bloemkool met krieltjes en verse worst!

Donderdag 16 juli
Even een paar uurtjes werken, eerst zwembad en daarna nog 24 bedopmaak. Het was echt takke weer onderweg. Eenmaal thuis plof ik even met deze vriend op de bank en in de avond heb ik een teamzoom van Scentsy voor wat leuke tips en tricks.

Vrijdag 17 juli
Aan het werk, de laatste lange dag op CSU. De achterwacht draai ik met mij leidinggevende, die het een eer vond om de laatste samen te doen haha. Daarna maak ik het zwembad nog schoon en ga ik lekker richting huis. En dan is het heerlijk toch dat je ventje thuis op je zit te wachten!!

Zaterdag 18 juli
Een doe dagje vandaag, even wat eten want ik ging even een uurtje schoonmaken op mijn nieuwe werk (omdat de vaste met vakantie is) zo gebeurd! Als ik thuis kom even omkleden, chillen en dan gaan we op pad. Eerst brunchen bij de mcdonalds, lekker hoor! Daarna even langs een vriend van J om lichtjes van de auto te fiksen en daarna naar mijn schoonzus de kapster 😉 met dit als resultaat! Super blij mee. Als we thuis zijn eten we wat en ga ik weer met Scentsy aan de slag

Zondag 19 juli
Omdat de week een beetje rommelig was en het weekend ook anders dan normaal en in de nacht ook gedoe met de katten enzo had ik zondag niet mijn beste dag. Alles zat tegen voor mijn gevoel en zat even niet zo in mijn hum… Eerst wat uitgeslapen daarna de auto even gewassen, boodschappen doen en het huishouden gedaan. Heel toevallig konden we in de buurt deze toffe Hecktar lamp halen voor een klein prijsje dat was wel even een lichtpuntje (letterlijk haha) we zijn gestart met de serie de 12 van oldenheim dus daar kijken we nog 3 afleveringen van en dan is het weer bedtijd.

Deze week is mijn laatste werkweek bij CSU dan sluit het boek zich. Moet ik naar de tandarts (een nieuwe voor het eerst sinds we hier wonen) dus dat word weer een dingetje en ben ik zaterdag jarig. Verder weinig plannen, dus de dagen dat ik vrij ben wil ik gaan focussen op de blog, Scentsy en misschien nog wat dozen in huis uitpakken waar nog geen kans voor is geweest. Al met al ook dit weer een beetje een gekke week waarschijnlijk.

Wat zijn jou plannen deze week?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *