Bloggers Interview – Kimberly – kimsharesall.nl

Welkom bij weer het eerste bloggers interview na lange tijd. De interviews zullen op zondag gaan plaats vinden, omdat dit wat makkelijker is! Vandaag is het de eer aan Kimberley om de aftrap te nemen… Laten we snel kennismaken met kimsharesall.nl

1.Wie ben je? Hoe je heet, wat je hobby`s zijn , leeftijd enzo?
Mijn naam is Kimberly, maar iedereen noemt mij Kim. Overigens ben ik 24 jaar oud. De jaren lijken soms echt ineens aan je voorbij te vliegen. Gelukkig zijn er hobby’s die ervoor zorgen dat de tijd soms zo snel gaat. Voor mij zijn dat fitness en festivals. Ik vind het heerlijk om dagelijks mijn verstand op nul te zetten in de sportschool. En niets is fijner dan eens in de zoveel tijd los te gaan op een goed festival. De sfeer alleen al.

2. Wat is je Blognaam en url en hoe zou jij je blog omschrijven? Wat vinden we zoal op je blog?
Nooit eerder heb ik geweten wat ik wilde worden. Ik vind alles interessant en ik leer dan ook graag. Een lange tijd ben ik opzoek geweest naar hetgeen waarmee ik alle onderwerpen die ik interessant vind kan combineren. Een lastige opgave. Totdat ik mijn blog ben gestart. Mijn blog kun je vinden via www.kimsharesall.nl. Mijn blog draait volledig om de dingen die mij een goed gevoel geven. Voor mij houd dat in om flink te bewegen, goed te eten en vooral te doen waar ik blij van word.

3. Hoelang blog je al op deze blog?
Ik ben mijn blog in januari 2020 begonnen, maar ik ben pas in maart 2020 online gegaan. Binnen die twee maanden heb ik mijn website ontwikkeld en pagina’s geschreven. Je kunt maar beter goed voorbereid zijn om online te gaan.

4. Ben je een fulltime blogger of is het puur een hobby en heb je daarnaast nog werk of school? (zo ja wat?)
Momenteel ben ik fulltime blogger. Voorheen had ik een baan als persoonlijk begeleider in een beschermde woonvoorziening. Ik zat daar alleen totaal niet op mijn plek. Sterker nog werd ik steeds ongelukkiger. Door het starten van mijn blog heb ik weer energie gekregen.

5. Wat vind je omgeving (familie en vrienden) van je blog?
Over het algemeen krijg ik positieve reacties van mijn omgeving. Hier en daar vragen familieleden zich af of de stabiliteit van een vaste baan niet handiger is. Het is namelijk niet even makkelijk om een vast maandelijks inkomen te realiseren met een blog.

6. Heb je een bepaalde routine/uploadschema in het bloggen gecombineerd met je offline leven?
Ik probeer dagelijks een mooi artikel online te zetten. De artikelen voor volgende week probeer ik deze week al af te hebben. Vooruit werken is het allerbelangrijkste rondom bloggen.

7. Waar haal je jou inspiratie vandaan voor je blog?
Eigenlijk probeer ik te schrijven over de onderwerpen die ik interessant vind. Door dit te doen heb je altijd wel inspiratie om over te schrijven. Verder probeer ik ook mijn volgers en bezoekers mee te laten beslissen over wat ik schrijf.

8. Wat wil je nog met je blog bereiken?
Ik ben momenteel bezig om een webshop aan mijn blog toe te voegen. Het is een droom van mij om e-books, pre-sets en dergelijke te verkopen. Het lijkt mij geweldig om op die manier mijn brand uit te breiden. Zodra de Nederlandse variant goed loopt, hoop ik ook een Engelse versie te kunnen starten.

9. Ben je naast je blog nog meer actief op social media? (Links)
Als blogger is een van de belangrijkste factoren je netwerk. Natuurlijk werk je aan zoekmachine geoptimaliseerde pagina’s te schrijven, om organisch verkeer te vergroten, maar social media is onmisbaar. Ik ben op de volgende kanalen te vinden:
Instagram: https://instagram.com/kverbaanx
Facebook: https://facebook.com/kimsharesall/
Pinterest: https://nl.pinterest.com/kimsharesall/
Twitter: https://twitter.com/KimSharesAll

10. Heb je nog een handige tip voor mede bloggers of lezers?
Of je nu hobby of professioneel blogger bent of simpelweg gek bent van het lezen van bloggen, zorg ervoor dat je doet wat jou gelukkig maakt. Door te doen wat anderen van je verwachten, kun je jezelf extreem verliezen. Zelfs op zo’n manier dat je het zelf helemaal niet doorhebt en dan is het al te laat.

Kimberly heel erg bedankt voor je deelname aan het bloggers interview en super leuk dat je het spit wilde afbijten!

Wil jij nou ook meedoen met het bloggers interview? dat kan, stuur mij een mailtje naar info@patriciakleijn.nl met als onderwerp aanmelden bloggers interview en wie weet staat jou blog hier binnenkort op devoorpagina.

Kende jij Kimberly al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *