Ik heb een nieuwe baan!

Jaja, je leest het goed. Als je mij op instagram volgt heb je het al meegekregen waarschijnlijk. Maar ik heb een nieuwe baan en ik heb super veel zin om te beginnen. Vandaag vertel ik je er alles over.

Bij CSU werk ik nu ruim 3,5 jaar en kon ik gewoon gemakkelijk aan een aantal uren komen in de week, ik doe daar van alles van normaal poetsen tot achterwacht, zwembad en nog veel meer extra`s. Ook de laatste jaar met de werkbus gereden. Ik ben natuurlijk 1 mei verhuisd dus was wel langzaam opzoek naar iets in de buurt, want nu rij ik ruim een uur met mensen ophalen heen en ook weer terug. Maar nu ze helaas gaan sjoemelen met uren moest ik echt wel spoedig iets anders vinden. En dat heb ik gevonden gelukkig.

Bij Lock handelskwekerij
Dit is een bedrijf die handeld in vetplanten. De functie die ik hiervoor heb is orderpicker, dus bestellingen op karren klaarzetten, stickeren en karren sealen. Maar ik heb nu twee ochtenden meegedraaid en heb al veel meer gedaan dan dat. Planten spuiten, bloemstukjes maken, mixen maken, plantjes potten en zo zijn er nog zoveel meer werkzaamheden die gaan voorkomen naarmate het rustig is met orders, dan is er ook ruimte voor andere werkzaamheden. En ik vind het super leuk, heerlijk met planten bezig (iets wat ik altijd wel heb willen doen maar de kans niet echt kreeg)

Ik ga maandag t/m vrijdag van 8 tot 17 werken en ik moet zeggen ik kan haast niet wachten om weer een goed ritme te krijgen, vaste uren, vast salaris, vaste dagen zonder zorgen te maken of ik het wel red met uren en dus het salaris eind van de maand zoals nu het geval is… ruzie maken om een uurtje dat is straks verleden tijd heerlijk! En ook eindelijk de schoonmaak uit, dat is ook iets waar ik zeker naar uit kijk.. nu ben ik op het werk aan het schoonmaken, maar ook thuis komt dat natuurlijk thuis en misschien dat ik het dan thuis ook weer wat leuker ga vinden om op te ruimen! Maar al met al ga ik er met alles op voorruit. Natuurlijk ga ik mijn vaste collega`s wel missen, maar ook zei begrijpen de situatie en gelukkig hebben we whatsapp en facebook dus dat contact zal wel blijven. Deze week teken ik mijn contract en ik kan zonder bijzonderheden 27 juli starten!

Ik heb er super veel zin in, dus nog even bij csu en dan tijd voor een nieuwe uitdaging.

3 thoughts on “Ik heb een nieuwe baan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *