Fotodagboek 16-2020

Daar zijn we weer met een nieuw fotodagboek van afgelopen week! Het is weer even geleden, maar ik ben er weer 😉 Afgelopen week moest ik werken, draaide ik een proefdag voor ander werk en at ik lekker een grote stroopwafel haha.

Maandag 6 juli
Een nieuwe start van de week, ik ben begonnen weer met ontbijten met Juice Plus, lekker hoor! Onderweg naar het werk stond ik voor de zoveelste keer weer eens voor de tunnel stil pfff drama dit altijd zeg. Een druk dagje gehad en eenmaal thuis lekker pizza gegeten en verder niet veel bijzonders meer gedaan. Lekker chill

Dinsdag 7 juli
Deze dag stond in het teken van een proefochtend meedraaien op eventueel nieuw werk, bij Locks in s gravenzande. Ik heb een hele leuke ochtend gehad en denk zeker wel dat er toekomst voor mij hier ligt. We eten lekker spinazie en halen daarna nog gezellig even een ijsje bij de ijssalon.

Woensdag 8 juli
Vandaag had ik vrij en ook J. was thuis omdat hij zich niet lekker voelde. Even naar Naaldwijk geweest en daar kocht lekker een grote stroopwafel en haal ik even wat boodschappen. Ook kruip ik weer achter mijn blog en ben aan het stoeien met bloglovin dat liep niet helemaal lekker. Verder weinig die dag, alleen wat huishouden gedaan.

Donderdag 9 juli
Ik was veel te vroeg wakker haha, dus ik kruip even achter de laptop samen met deze vriend. Ik maak het zwembad schoon als ik aankom op het werk en help ik een collega. We moeten ook nog wat villa`s schoonmaken en we zijn rond 13:30 weer klaar om naar huis te gaan. Het was de bedoeling om te gourmetten, maar helaas vlogen telkens de stoppen eruit dus dan het vlees maar gewoon zo bakken!

Vrijdag 10 juli
Laatste dagje met de bus, ik ga het werk toch doen en heb het gister medegedeeld op het werk. Vandaag ruil ik de bus om met een collega en ga ik verder met een huurauto voor de komende twee weken (meer hierover later meer) De kat van een collega is dood gereden dus die was aan het eind van de dag volledig overstuur en hebben haar naar huis geholpen. Wat wel betekende dat we even werk van haar overnemen, dus na de achterwacht ook het zwembad nog even poetsen! Eindelijk thuis na veel wegopbrekingen, welterusten

Zaterdag 11 juli
Een boodschappen dagje vandaag en zo leuk J. nam me mee naar een lunchroom waar mensen met het downsyndroom werken. Erg leuk ingericht moet ik zeggen en het eten was top! Verder hebben we nieuwe verf gehaald voor de gang en de nodige boodschappen en kijken we de twaalf van schouwendam af die was super spannend! Zeker een aanrader.

Zondag 12 juli
Vandaag begon de dag met uitslapen (tot 9 uur jaja haha) Daarna ben ik een beetje gaan opruimen zover dat kon en als J. uit bed is kan ik gaan stofzuigen, bed verschonen en de was wegwerken. We halen een kast naar boven uit de berging zodat daar nog kleding bij kan dus dat is ook weer netjes. Deze chick ligt heel de dag al te dweilen op de bank haha. Na het eten klim ik achter de laptop en J. kijkt lekker youtube! Heerlijk zo`n weekendje samen genieten…

Aankomende week moet ik 3 of 4 dagen werken en draai ik weer een ochtend mee op mijn nieuwe baan en als het goed is teken ik daar dan ook gelijk mijn contract. Vrijdag zijn we 11 maanden samen 😀 en zaterdag staat er een bezoekje aan de kapper (schoonzus) op de planning haha, verder gaan we wel zien wat de week weer gaat brengen!

Hoe was jou week?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *